Ξέσπασε η Τριφύλλη για το βιβλίο του Κανάκη: «δεν γαμ**ται;»!

«Αντί να πάρει τη μηχανή του και να στουκάρει σε έναν τοίχο, έκατσε κι έγραψε τον πόνο του»

Ξέσπασε η Τριφύλλη για το βιβλίο του Κανάκη: «δεν γαμ**ται;»!

Με το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη για τον πατέρα του ανά χείρας μπήκε σε τηλεοπτικό πλατό η Βάσια Τριφύλλη και ξέσπασε εναντίον όσων επικρίνουν τον παρουσιαστή για όσα έγραψε μετά το θάνατο του αγαπημένου του προσώπου!

«Είναι αργά η ώρα; Μπορούμε να βρίσουμε; Δεν γαμ**ται; Άντε τώρα μην πω καμιά κουβέντα! Αντί να πάρει τη μηχανή του και να στουκάρει σε έναν τοίχο, έκατσε κι έγραψε τον πόνο του ο άνθρωπος. Δεν με χέζ**ν όλοι!», είπε η ηθοποιός, στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς».

Μάλιστα, η Βάσια εξομολογήθηκε ότι όσα έγραψε ο Αντώνης Κανάκης, τον οποίο δεν γνωριζει προσωπικά, την συγκίνησαν: «δεν έχω διαβάσει άλλο τέτοιο βιβλίο που να έχει γραφτεί από γιο για τον πατέρα. Συνήθως γράφουμε για τις μανάδες μας... Ο πόνος του Αντώνη είναι κάτι συγκλονιστικό. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να κάνει ένα παιδί γιατί είχε έναν υπέροχο κρίκο με τον πατέρα του και αυτός ο κρίκος πρέπει να συνεχιστεί. Θέλω να πω να το διαβάσει όλος ο κόσμος. Μου αρέσει ο Αντώνης που βρίζει. Βρίζει το Χάρο, δεν φαντάζεσαι τι του λέει! Δεν είμαστε ούτε κολλητοί με τον Αντώνη ούτε τίποτα, αλλά εγώ έχω ένα ελάττωμα: αγαπάω πάρα πολύ και εκτιμώ και από μακριά!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Βάσια Τριφύλλη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top