«Kuzey Guney»: η Τζεμρέ συλλαμβάνεται και φυλακίζεται!

Τι θα γίνει σήμερα στη σειρά του Star/ πρώτη ανάρτηση: 19-06-2015, 00:21

«Kuzey Guney»: η Τζεμρέ συλλαμβάνεται και φυλακίζεται!

Ακόμα ένα διπλό επεισόδιο με καταιγιστικές εξελίξεις έχει το «Kuzey Guney», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 08:00, από το Star: η Τζεμρέ συλλαμβάνεται, ενώ ο Γκιουνέι αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει η σειρά του!

Τη νύχτα που συνέβη ο τραυματισμός του Μπαρίς, η Τζεμρέ βρίσκεται να κρατάει το ενοχοποιητικό στοιχείο στα χέρια της. Δεν θυμάται τίποτα και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία τη συλλαμβάνει ως τη μοναδική υπεύθυνη για όσα έγιναν. Όταν η Γκιουλτέν και ο Κουζέι μαθαίνουν τι συνέβη, δεν μπορούν να το πιστέψουν. Αλλά ακόμα και η Τζεμρέ δεν μπορεί να εξηγήσει τα όσα συνέβησαν εκείνη την νύχτα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή της. Είναι σίγουρη όμως ότι στο σπίτι του Μπαρίς υπήρχε και «τρίτο άτομο», το οποίο όμως δεν μπορεί να κατανομάσει. Ο Κουζέι αρχίζει να ψάχνει για στοιχεία αλλά ο Γκιουνέι είναι πρώτος, που φτάνει πρώτος σε εκείνο το «τρίτο άτομο», που ανέφερε η Τζεμρέ στην κατάθεσή της. Η Εμπρού Σινάνερ είναι λυπημένη για το κακό που βρήκε τον Μπαρίς αλλά και πολύ θυμωμένη με την Τζεμρέ και ζητάει την τιμωρία της. Στο εξής, όποιος κάνει κακό στην οικογένειά της, θα πληρώνει. Ο Γκιουνέι αντιλαμβάνεται ότι, μετά την Τζεμρέ, θα έρθει η δική του σειρά!

Ο Γκιουνέι αρχίζει να σκέφτεται νέους τρόπους για να εξασφαλίσει τη θέση του στην οικογένεια και κυρίως στην εταιρία. Η Τζεμρέ φυλακίζεται από την πρώτη δίκη. Ο Κουζέι και η Γκιουλτέν καταρρέουν. Ο Γκιουνέι, ο οποίος ξέρει πόσο υποφέρει ο αδελφός του, εμφανίζεται μπροστά στον Κουζέι, στην πιο αδύναμη στιγμή του. Αυτή τη φορά, το σχέδιό του είναι πολύ διαφορετικό. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στα δύο αδέλφια γίνεται αιτία να αλλάξει εντελώς η μοίρα του Κουζέι και της Τζεμρέ. Ο Κουζέι, ενώ από τη μια προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα της Τ��εμρέ, από την άλλη ψάχνει να βρει τρόπο για να τη συναντήσει. Στο τέλος, οι προσπάθειες του Κουζέι έχουν θετικό αποτέλεσμα. Παίρνει ειδική άδεια για να την επισκεφτεί στη φυλακή. Η Τζεμρέ περιμένει με αγωνία αυτήν τη συνάντηση. Ο Κουζέι και η Τζεμρέ ξαναβρίσκονται μετά από πολλές μέρες, στην αίθουσα της φυλακής…​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top