ΕΤΣΙ θα κάνεις πιο δημοφιλείς τις αναρτήσεις σου στο Facebook!

Τι άλλαξαν (πάλι) οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας

​Νομίζεις ότι οι αναρτήσεις σου στο Facebook δεν έχουν πλέον πολλά likes και σχόλια; Φταίει η… νέα αλλαγή που έγινε και η οποία βασίζεται στο χρόνο!

Οι υπεύθυνοι της γνωστής ιστοσελίδας «πείραξαν» ακόμα μία φορά τον αλγόριθμο του news feed (στην αρχική σελίδα), δίνοντας έμφαση στο χρόνο παραμονής ενός χρήστη σε μία ανάρτηση.

Έτσι, αν στο news feed του ο χρήστης σταματήσει σε ένα post, αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό, με αποτέλεσμα να «αναβαθμίζεται» και να εμφανίζεται σε περισσότερους χρήστες! Για παράδειγμα, αν βλέπεις φωτογραφίες από ένα γάμο, το Facebook θα θεωρήσει την εν λόγω ανάρτηση σημαντική και θα την εμφανίσει στο newsfeed ακόμα περισσότερων χρηστών, κάνοντάς την αυτομάτως δημοφιλή!

«Το ότι κάποιος δεν κάνει like ή δεν σχολιάζει μία ανάρτηση, δε σημαίνει ότι δεν είναι σημαντική. Υπάρχουν, για παράδειγμα, κάποιοι που θέλουν να δουν πληροφορίες για ένα θέμα της επικαιρότητας, χωρίς να κάνουν like ή κάποιο σχόλιο», ανέφεραν μηχανικοί του Facebook, τονίζοντας ότι δεν κάνουν όλοι οι χρήστες αυτόματα like σε όποια ανάρτηση δουν, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που απλά διαβάσουν αυτά που «ανεβάζουν» οι διαδικτυακοί τους φίλοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top