Ένα κολιέ και ένα δείπνο φέρνουν εξελίξεις στο «Kuzey Guney»!

Τι θα γίνει στο νέο διπλό επεισόδιο της σειράς του Star

Ένα κολιέ και ένα δείπνο φέρνουν εξελίξεις στο «Kuzey Guney»!

​Εξελίξεις φέρνουν στο «Kuzey Guney» ένα κολιέ αλλά και ένα… δείπνο, όπως θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς, που μεταδίδεται από το Star καθημερινά, στις 08:00.

Το κολιέ παραδόθηκε σε εκείνη που ανήκε. Ο Κουζέι και η Τζεμρέ γκρέμισαν άλλο ένα εμπόδιο που βρισκόταν μπροστά τους, με κίνδυνο, όμως, να θυμώσει ακόμα περισσότερο ο Μπαρίς. Ο Μπαρίς αποφασίζει ότι η Τζεμρέ πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό. Τώρα οι όροι του διαζυγίου θα γίνουν ακόμα πιο σκληροί. Εν τω μεταξύ, ο Γκιουνέι, ο οποίος ξέρει ότι ο Μίρζα Τσελτίκ που εμφανίστηκε και ισχυρίζεται ότι είναι ο δολοφόνος του Φερχάτ, δεν είναι ο πραγματικός δολοφόνος, είναι ανήσυχος και έτσι αποφασίζει να ερευνήσει το γεγονός αυτό, χωρίς όμως να κινήσει τις υποψίες κανενός. Μετά την αποφυλάκιση του Κουζέι, ο Σαμί τους προσκαλεί όλους στο σπίτι το βράδυ. Στο δείπνο στο οποίο επικρατεί ευχάριστη ατμόσφαιρα, συμμετέχουν και δύο καλεσμένοι - έκπληξη. Η Τζεμρέ ενημερώνεται για τους όρους του διαζυγίου και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Μπαρίς. Σ’ αυτή την συνάντηση η Τζεμρέ θα μάθει κάποια καινούργια πράγματα που δεν τα ήξερε!

Στη συνέχεια, η Ντενίζ, που δεν γνώριζε ότι ο Σερέφ με τον Κουζέι έχουν μαλώσει, νομίζει ότι ο Κουζέι ξέρει πως βρίσκεται στην Πόλη και έτσι παρουσιάζεται ξαφνικά μπροστά του. Και για την Μπανού είναι οι τελευταίες μέρες για τη λύτρωση. Ο Γκιουνέι αντιλαμβάνεται ότι ο φάκελος του Φερχάτ θα κλείσει σιγά - σιγά και έτσι αισθάνεται πιο ήρεμος και σίγουρος. Η Μπανού θα είναι μία πολύ καλή κάλυψη για το νέο σχέδιο που ετοιμάζει μυστικά από τη Μέλντα και τους Σινάνερ. Και ενώ η ζωή συνεχίζεται ανάμεσα στην ευτυχία και στη δυστυχία, στην ελπίδα και στην απελπισία, πλησιάζει η μέρα του γάμου του Σαμί. Η μελαγχολία της μητέρας του Κουζέι επηρεάζει και τον ίδιο και γι’ αυτό είναι στενοχωρημένος. Η Χαντάν δεν μπορεί να δεχτεί τόσο εύκολα το γάμο του Σαμί, του ανθρώπου με τον οποίο ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top