«The Double» με Ρίτσαρντ Γκιρ απόψε στο Star!

Αστυνομική ταινία με καταιγιστική δράση, στις 21:10

«The Double» με Ρίτσαρντ Γκιρ απόψε στο Star!

​Μία συναρπαστική ταινία, με πρωταγωνιστές τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τον Τόφερ Γκρέις,, σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπραντ, το «The Double», προβάλλει απόψε, στις 21:10, το Star!

Στα χρόνια του ψυχρού πολέμου, η δολοφονία ενός Αμερικανού γερουσιαστή έχει έντονα τα «σημάδια» του σοβιετικού τρόπου δράσης και συγκεκριμένα του διαβόητου Ρώσου εκτελεστή με την κωδική ονομασία Cassius 7. H CIA αναθέτει την υπόθεση στον Πολ Σέφερντσον, έναν βετεράνο πράκτορα που πλησιάζει τη συνταξιοδότηση και κυνηγάει -χωρίς επιτυχία- επί 25 χρόνια τον Cassius 7.

Ο Σέφερντσον είναι της άποψης ότι ο δράστης δεν είναι ο ίδιος ο Cassius, αλλά κάποιος αντιγραφέας και αρχίζει να αναζητά τα ίχνη του με τη βοήθεια του Μπεν, ενός νεαρού πράκτορα του FBI, ο οποίος έχει μελετήσει τη δράση, τόσο του Cassius, όσο και του Σέφερντσον και την έχει αναλύσει σε μία διατριβή, που παρουσίασε στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Ο έμπειρος πράκτορας διστάζει αρχικά και αμφισβητεί τις ικανότητες του νεαρού συναδέλφου του, αλλά στην πορεία αποδεικνύεται ότι ο Μπεν γνωρίζει πολλά, τόσο για τον Σέφερντσον όσο και για τον μυστηριώδη αντ��παλό του…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top