Εκπομπή του ΑΝΤ1 τα βάζει με τον… ΑΝΤ1 λόγω του «The Voice»!

Πώς προκάλεσε παράπονα το talent show

Εκπομπή του ΑΝΤ1 τα βάζει με τον… ΑΝΤ1 λόγω του «The Voice»!

​Γκρίνιες εντός του ΑΝΤ1 έφερε, ακόμα μία φορά, το «The Voice», καθώς οι συντελεστές άλλης εκπομπής παραπονέθηκαν για την ώρα προβολής, κάνοντας λόγο για «άθλιο προγραμματισμό του σταθμού»!

«Ίσως τελικά θα ήταν καλύτερο να μην έπαιζε απόψε εκπομπή και να χρειαστεί να... ξενυχτήσετε όσοι αντέξετε! Πραγματικά είναι άθλιος ο προγραμματισμός του σταθμού, και σας ζητώ προσωπικά συγνώμη! Σε λίγα λεπτά η εκπομπή ξεκινά πάντως, και όπως πάντα θα περιμένω από όσους... αντέξετε τα σχόλια και τη κριτική σας! Σας ευχαριστώ πολύ για την ανοχή και την αντοχή σας!!!», γράφτηκε στη σελίδα της εκπομπής «Σε Πρώτο Πλάνο» τα ξημερώματα της Δευτέρας και πολλοί τηλεθεατές εξέφρασαν το παράπονό τους για το ξενύχτι.

πλανο.jpg

Η εκπομπή, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Αντωνοπούλου, επρόκειτο να αρχίσει στις 01:15, όπως αναφέρει το πρόγραμμα του καναλιού. Ωστόσο, ξεκίνησε περίπου στις 02:00, αφού ο ημιτελικός του «The Voice» ολοκληρώθηκε πολύ αργότερα από το προγραμματισμένο.

Θυμίζουμε πως και πέρσι, η Ναταλία Γερμανού είχε κάνει on air παρόμοια παράπονα για την καθυστέρηση λόγω του talent show. Ενδεικτικά, ξεκίνησε μία από τις εκπομπές της λέγοντας: «καλησπέρα ή -αν θέλετε- καλημέρα στο κοινό από το σπίτι. Καλώς ήρθατε στο μοναδικό πολύ πρωινό talk show της ελληνικής τηλεόρασης που λέγεται "Η Γερμανού Ξανάρχεται". Θα μπορούσε να λέγεται “Εμείς, εσείς και τα κοκόρια” αλλά, όμως, εμείς είμαστε εδώ ακμαίοι και στη 1 και στις 2 και στις 3! Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα εμείς εδώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top