Γιώργος Λιάγκας για Voice: «Μη φοβάστε ρε, μιλήστε γαμ* την πουτ@ν@ μου!»

«Είσαι ο Stavento, λέμε ότι έχεις υπερομάδα και πας με το Κατερινάκι στον τελικό;»

Γιώργος Λιάγκας για Voice: «Μη φοβάστε ρε, μιλήστε γαμ* την πουτ@ν@ μου!»

Τα… δικά του συμπεράσματα έβγαλε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον ημιτελικό του «The Voice», λέγοντας ότι η Βανδή και η Ασλανίδου, έκαναν λάθος με τις αποφάσεις τους, όπως και o Κουϊνέλης και πως το «μεγάλο φαβορί του Voice είναι ο Ρέμος».

«Ο Ρέμος τους την έφερε κανονικά. Θα σας πω τι εννοώ. Η Βανδή διέπραξε ένα πολύ μεγάλο λάθος εχθές. Το λάθος της ζωής της, διότι αποδείχθηκε ότι ο κόσμος ψήφισε τον Χαλιαμπάλια και όχι την Βιλανίδη… Το δεύτερο μεγάλο λάθος, και μεγαλύτερο ακόμα, το έκανε η Μελίνα. Για εμένα εχθές από τους 8, με τεράστια διαφορά ο καλύτερος ήταν ο Ελεσνίτσαλης. Τέλος! Ήταν ανατριχιαστικός! Όταν ο κόσμος που δεν είναι μακάκας δίνει 41% στον Μαλλά και 59% στον Ελεσνίτσαλη, πάει να πει ότι η Ασλανίδου ήταν τελείως λάθος!» είπε.

«Κίτρινη κάρτα είναι ο Μιχάλης… Γιατί να μην σώσει τον Παναγιωτίδη όταν τον στηρίζει σε όλο το παιχνίδι;» πρόσθεσε ενώ στη συνέχεια ανέβασε τους τόνους λέγοντας: «Είσαι ο Stavento, λέμε ότι έχεις υπερομάδα και πας με το Κατερινάκι, που μια χαρά γλυκό είναι, στον τελικό; Μιλήστε ρε όλοι! Μη φοβάστε ρε, μιλήστε γαμ* την πουτ$ν@ μου! Από την ομάδα του Stavento, η καλύτερη ήταν η Κατερίνα»;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top