Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Γιατί επισκέπτονται το αρχιτεκτονικό γραφείο

Τα αληθινά σχέδια της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία

Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Γιατί επισκέπτονται το αρχιτεκτονικό γραφείο

Πολύς ντόρος γίνεται το τελευταίο διάστημα για την Ελένη Μενεγάκη, τον Ματέο Παντζόπουλο και τις συχνές τους επισκέψεις σε γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο στο Κολωνάκι.

Δημοσιεύματα άρχισαν να κάνουν λόγο για την ανακαίνιση της βίλας των 1.000 τ.μ στα Μελίσσια, με κάποια μάλιστα να υποστηρίζουν πως στους χώρους του σπιτιού έχουν ήδη μπει τα συνεργεία ώστε να το ανακαινίσουν, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας.

270515085438_8234.jpg

Άλλα σενάρια ήθελαν την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία σύντροφό της να μελετούν με τον αρχιτέκτονα σχέδια για τη δημιουργία μιας ολοκαίνουργιας βίλας, στην οποία σκοπεύουν να στεγάσουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

270515085435_5176.jpg
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, η αλήθεια απέχει πολύ. Η Ελένη και ο Ματέο το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον αρχιτέκτονα για την ανακαίνιση μιας... μονοκατοικίας η οποία ανήκει στον επιχειρηματία!

Βρίσκεται στην Εκάλη, εκεί όπου ζούσε πριν γνωρίσει τη σύντροφό του και μητέρα της κόρης του, σε μια πολύ όμορφη γειτονιά της περιοχής και είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι αποφάσισε να προβεί στην αν��καίνισή της ώστε να γίνει λειτουργική, σύγχρονη και με ανέσεις, όμως, δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακομίσει εκεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top