Σπυροπούλου: Η «περιπέτεια» που έζησε στη Ρόδο και την έκανε να παραδεχτεί ότι είναι... ξανθιά!

ΔΕΙΤΕ τι συνέβη στην παρουσιάστρια

Σπυροπούλου: Η «περιπέτεια» που έζησε στη Ρόδο και την έκανε να παραδεχτεί ότι είναι... ξανθιά!

Ότι είναι... ξανθιά παραδέχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, περιγράφοντας την «περιπέτεια» που αντιμετώπισε το βράδυ της Παρασκευής στο νησί της Ρόδου.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η παρουσιάστρια βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της μαζί με τους συνεργάτες της, μένει σε σουίτα ξενοδοχείου και μάλιστα νοίκιασε και αυτοκίνητο για τις μεταφορές της στο νησί. Και εδώ είναι το πρόβλημα!

«Έρχονται εδώ πέρα από την εταιρεία ευγενέστατατοι, μου λένε θέλετε ν�� σας το δείξω το αμάξι; «Όχι, το ξέρω” λέω εγώ» ανέφερε περιγράφοντας το περιστατικό και πρόσθεσε: «Πάω να φύγω το βράδυ κατά τις 22:00 -23:00. Μου το έχουν παρκάρει και μπροστά έχει τσιμέντο, πρέπει να κάνεις όπισθεν. Δεν μπορώ να βάλω την όπισθεν, δεν την βρίσκω. Και με μια λάθος κίνηση θα χτύπαγα πάνω, θα το τράκαρα. Δέκα λεπτά. Παίρνω τηλέφωνο, δεν μπορούσα να τη βρω με τίποτα. Πραγματική ξανθιά. Αφού τη βρίσκω με τα πολλά την όπισθεν, δεν βρίσκω το χειρόφρενο. Ήταν κουμπί. Το ξέρατε ότι βγαίνει και σε κουμπί το χειρόφρενο; Και ποιο είναι το κορυφαίο; Ότι δεν έβγαινε και έμπαινε από μόνο του, έπρεπε να πατήσω και το φρένο. Τελικά τα κατάφερα!»

Αυτές είναι... δυσκολίες! Το άλλο με τον… Τοτό το ξέρεις;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top