ΟΛΟ το παρασκήνιο της συναυλίας από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Για το νέο στοίχημα της δημόσιας τηλεόρασης μίλησε ο Διονύσης Τσακνής

ΟΛΟ το παρασκήνιο της συναυλίας από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Για το νέο στοίχημα της δημόσιας τηλεόρασης μίλησε ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, από τη σκηνή που είχε στηθεί στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου, όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία δύο χρόνια μετά το "μαύρο" που έριξε η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

«Σας ευχαριστώ με την ιδιότητα του προέδρου, του ανθρώπου που πάντα θα τραγουδάει τραγούδια για εσάς, που θα εμπνέεται από εσάς! Αν η ΕΡΤ η καινούργια δεν έχει ανοιχτά τα αυτιά της στα λαϊκά προβλήματα, δεν αξίζει τον κόπο να δουλεύουμε. Αλλά θα δουλέψουμε όλοι μαζί, έχοντας τα μάτια μας ανοιχτά, τα αυτιά μας ανοιχτά σε εσάς και εσείς να είστε η φωνή μας» ανέφερε ο Διονύσης Τσακνής.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 7 το απόγευμα με συλλαλητήριο και κορυφώθηκαν με συναυλία με συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Ανδρέου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Ζιώγαλας, ενώ το «παρών» έδωσαν πλήθος κόσμου, επώνυμοι, καλλιτέχνες, βουλευτές και υπουργοί.

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ροδίτης περιέγραψε τους κόπους και τις δυσκολίες που πέρασαν οι εργαζόμενοι τα δύο χρόνια του μαύρου.

«Είμαστε ευγνώμονες για όλους και όλες που μας στάθηκαν με την ψυχή τους, με τα δάκρυά τους, με τις φακές, τα φασόλια, το ψωμί, με 20 ευρώ. Είμαστε ευγνώμονες στην υπομονή των οικογενειών μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε βίντεο προβλήθηκε η συνάντηση σε στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας του νέου προέδρου της ΕΡΤ με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία σε κλίμα συγκίνησης σιγοτραγούδησε μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποδοχή ροκ σταρ επεφύλαξαν στον Α. Τσίπρα οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top