Το «όχι» της Ελένης Μενεγάκη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διαβάστε τι συνέβη ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες

Το «όχι» της Ελένης Μενεγάκη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Άκυρο έριξε η Ελένη Μενεγάκη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την πρόταση που της έγινε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή της!

Το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» θα βγει στον «αέρα» αυτό το Σαββατοκύριακο από τη Ρόδο, τη γενέτειρα της Κωνσταντίνας και επιθυμία της παρουσιάστριας ήταν στη λίστα των καλεσμένων της να είναι και η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως αναφέρει το «Λοιπόν», στενός συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου επικοινώνησε με συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη και ζήτησε την παρουσία της στην εκπομπή, στο νησί των Ιπποτών.

Μάλιστα, τη διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνει καμία αναφορά σε προσωπικά θέματα και πως στην ουσία θα είναι ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα στην πολύχρονη καριέρα της.

5164_KONSTANTINA_SPIROPOYLOY_ELENI_MENEGAKI_23112013.jpg
Παρόλα αυτά, η Ελένη Μενεγάκη, μέσω του συνεργάτη της πάντα, αρνήθηκε να ταξιδέψει μέχρι τη Ρόδο επειδή δεν μπορεί να αφήσει την κόρη της η οποία γεννήθηκε πριν 2,5 μήνες!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενημερώθηκε για την απάντηση απογοητεύτηκε. Ωστόσο, έδωσε εντολή στην ομάδα της να μην γίνει προσπάθεια πίεσης προς το πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top