«Kuzey Guney»: Τι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο

Συντονιστείτε στο Star στις 08:00 το πρωί

«Kuzey Guney»: Τι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο

​Στις 08:00 το πρωί συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο, διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:

Ο Κουζέι για άλλη μία φορά αισθάνεται πως τον πρόδωσαν όλοι. Καταφεύγει στον μοναδικό του φίλο, στον τάφο του Αλί. Όταν εκεί ο Κουζέι συναντάει την Τζεμρέ, καταλαβαίνει πως την αγαπάει και δεν θα την παρατήσει ποτέ ότι και αν γίνει.

Η Τζεμρέ προσπαθεί να πείσει τον Κουζέι να το σκάσει. Όταν όμως ο Κουζέι ακούει τις απειλές, που δέχτηκε η Τζεμρέ από τον Μπαρίς, αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Μπουράκ αντιλαμβάνεται πως κάποιοι προσπαθούν να τον σκοτώσουν.

Οι υποψίες του επαληθεύονται. Τη στιγμή, που της φυλακής τα σίδερα χωρίζουν το ζευγάρι Τζεμρέ – Κουζέι, η Τζεμρέ προσπαθεί να πάρει πίσω το μενταγιόν της.

Η εμφάνιση ενός προσώπου, το οποίο ομολογεί ότι έχει δολοφονήσει τον Φερχάτ, αλλάζει την πορεία της δικογραφίας αλλά δεν είναι αρκετή ώστε να εξαλειφθούν όλες οι υποψίες.

Ο Μπουράκ Τσατάλτζαλι και ο αστυνόμος Σερέφ, εξακολουθούν να ψάχνουν τον πραγματικό δολοφόνο. Η κατάθεση του φερόμενου ως δράστη, θυμίζει στον Σερέφ μια παλιά ιστορία.

Ο Γκιουνέι, έστω και προσωρινά, ανακουφίζεται με την αναπάντεχη τροπή, που πήρε η υπόθεση. Τώρα πλέον μπορεί να πείσει πιο εύκολα τη Μπανού.

Η παράνομη σχέση, που διατηρεί όμως με τη Μελντά, θα τον φέρει αντιμέτωπο με νέους κινδύνους. Ο Κουζέι ζει ξανά τον εφιάλτη του παρελθόντος. Καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top