ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ: δάκρυα, τούρτες και υπουργοί στην ΕΡΤ!

Παναγιώτης Καλφαγιάννης και Ζωή Κωνσταντοπούλου έκαναν «ποδαρικό»

ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ: δάκρυα, τούρτες και υπουργοί στην ΕΡΤ!

Όλα τα είχε το ντεμπούτο της ΕΡΤ, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, επέστρεψε από τις 06:00 της Πέμπτης, δύο χρόνια μετά το «μαύρο»: από τα πλατό δεν έλειψαν η συγκίνηση, η… τούρτα και οι υπουργοί, ενώ πρώτοι καλεσμένοι ήταν ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ και η πρόεδρος της Βουλής!

nerit-ert-7.jpg

Oι εργαζόμενοι στη δημόσια τηλεόραση δεν έκρυψαν τη χαρά, ούτε τα δάκρυά τους, για την επιστροφή στο Ραδιομέγαρο, με το τρακ των παρουσιαστών να είναι εμφανές.

2310502 (800x532).jpg

Μάλιστα, συνεργάτες της πρώτης εκπομπής που βγήκε on air μπήκαν στο στούντιο κρατώντας μία τούρτα με το λογότυπο της ΕΡΤ, πιατάκια και κουταλάκια για να το γιορτάσουν! Πάντως, ο παρουσιαστής αρνήθηκε να κόψει την τούρτα λέγοντας ότι δεν θέλει να κόψει το σήμα της ΕΡΤ, κάτι που δεν ξέρουμε αν έγινε… στις διαφημίσεις ή πίσω από τις κάμερες.

ert-zoi-lampis-1.jpg

Πίσω από τις κάμερες και με τα μάτια κόκκινα από το κλάμα ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, ενώ ως πρώτος καλεσμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

2310462 (800x495).jpg

Με έκδηλη χαρά πήγε στο Ραδιομέγαρο και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που εμφανίστηκε σε εκπομπή, ενώ τη σκυτάλη πήραν αρκετά μέλη του υπουργικού συμβουλίου, όπως οι Γιώργος Σταθάκης και Παναγιώτης Σκουρλέτης.

2310554 (800x479).jpg

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της τούρτας και όσα είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top