H σύζυγος του Πούτιν πέταξε «βόμβα» για τον «νεκρό» Πρόεδρο, βγαλμένη από ταινία του Star!

Όσα ισχυρίστηκε, ταυτίζονται με το έργο «Ντέιβ: Πρόεδρος για μια μέρα»

H σύζυγος του Πούτιν πέταξε «βόμβα» για τον «νεκρό» Πρόεδρο, βγαλμένη από ταινία του Star!

​Βόμβα βγαλμένη από… ταινία είναι αυτή που πέταξε η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν!

Όπως σας έχει γράψει το star.gr, η Λουντμίλα Πούτιν φέρεται να υποστήριξε στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt», πως ο πραγματικός Πούτιν είναι νεκρός, και την Ρωσία κυβερνά ένας άλλος που είναι… σωσίας του και ικανός για όλα, τονίζοντας πως φοβάται για την ζωή της και για την ζωή των παιδιών της.

Lyudmila+Putina+FILE+Profile+Vladimir+Ludmila+izux2YCNCEyl.jpg
Μια παρόμοια ιστορία όμως, διηγείται και η ταινία «Ντέιβ: Πρόεδρος για μια μέρα» την οποία έχει μεταδώσει στο παρελθόν το Star και διηγείται την απίστευτη περιπέτεια ενός καθημερινού ανθρώπου ο οποίος γίνεται Πρόεδρος των ΗΠΑ, όταν ο πραγματικός Πρόεδρος παθαίνει εγκεφαλικό.

putin-ludmila.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ:

1583_1632.jpg
Ο Ντέιβ Κόνινγκ, ένας καθημερινός άνθρωπος, διευθύνει ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας.

Πρόκειται για έναν συνηθισμένο τύπο εκτός από μία μικρή λεπτομέρεια: μοιάζει απόλυτα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Έτσι, όταν ο τελευταίος αποφασίζει να «δραπετεύσει» για δύο μέρες από τις υποχρεώσεις του με την ερωμένη του, ο Ντέιβ στρατολογείται από τους αξιωματούχους του Λ��υκού Οίκου, προκειμένου να τον αντικαταστήσει.

Η κατάσταση περιπλέκεται όταν ξαφνικά ο πρόεδρος παθαίνει εγκεφαλικό. Ο Ντέιβ αναγκάζεται να τον αντικαταστήσει και προς μεγάλη έκπληξη όλων, τα καταφέρνει καλύτερα και από τον αυθεντικό πρόεδρο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top