Ουγγαρέζος: αποκαλύπτει αν θα μείνει στο πρωινό μετά τον καβγά με το Σεφερλή!

«Ήταν μια άτυχη στιγμή του Μάρκου», δηλώνει

Ουγγαρέζος: αποκαλύπτει αν θα μείνει στο πρωινό μετά τον καβγά με το Σεφερλή!

Το μέλλον του στη ζώνη 10:00 – 13:00 αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ, αναφερόμενος στο πρόσφατο on air ξεκατίνιασμα, κάνει λόγο για «άτυχη στιγμή» του Μάρκου Σεφερλή και τονίζει πως δεν μετάνιωσε που άφησε στο «ougachallenge» το απόσπασμα για τον Γιώργο Λιάγκα, το οποίο πυροδότησε την αναταραχή!

«Μετά από έξι χρόνια στο πρωινό με το συγκεκριμένο ρόλο έχω κλείσει... Έχω δώσει ότι ήταν να δώσω», λέει, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «You», o νεαρός παρουσιαστής, που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει εκπομπή με τον Γιώργ�� Λιάγκα ή τη Φαίη Σκορδά ξεχωριστά, ευχόμενος, ωστόσο, να του κάνει μια καλή πρόταση το Mega.

Επισημαίνοντας ότι θα παραμείνει στο κανάλι της Μεσογείων μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου του, ο Δημήτρης αναφέρει: «τιμώ πάντα τον Μάρκο, αυτό που είδες στον αέρα αυτό και έγινε. Ήταν μια άτυχη στιγμή του Μάρκου. Εγώ θα είμαι μέχρι τέλη Ιουνίου στο πρωινό για να τον στηρίξω όπως έχω δεσμευτεί και θα το κάνω με χαρά».

«Δεν πληγώθηκα, ήμουν εκεί, στη δουλειά μου όπως θα κάνω και κάθε μέρα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου. Αν πάλι δεν με θέλουν, ok! Προτεραιότητά μου είναι το κανάλι που δουλεύω κι όχι επειδή το χρωστάω -πια με το Mega είμαστε πάτσι- αλλά επειδή είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο και πάντα δίνεις προτεραιότητα. Λες "αν έχετε κάτι να συνεχίσουμε, ή, αλλιώς, μιλάω και με άλλους.". Με αυτή την εξήγηση», καταλήγει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top