Τι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο του «Kuzey Guney»

Συντονιστείτε στο Star στις 08:00 / πρώτη ανάρτηση: 10-06-2015, 00:51

Τι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο του «Kuzey Guney»

​Στις 08:00 το πρωί συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:

Η απόφαση της Εμπρού σε σχέση με τη θεραπεία της Μπανού, αναστατώνει τη ζωή του Γκιουνέι στο σπίτι. Ο Μπουράκ Τσαταλτζαλί επιστρέφει στην εταιρεία, ανακοινώνει το στόχο, που έχει στο μυαλό του μετά το δυστύχημα και αναγκάζεται να αλλάξει στρατόπεδο.

Η Τζεμρέ αναλαμβάνει δράση για να κρατήσει τον Κουζέι μακριά από μπελάδες και βρίσκεται προ εκπλήξεως. Η μαγεία του χρόνου, που θα περάσουν με τον Κουζέι, δεν θα κρατήσει πολύ. Σ' αυτή τη συνάντηση αναζωπυρώνονται οι υποψίες, που έχει ο Κουζέι για τον Γκιουνέι. Από την άλλη πλευρά, ο Μπαρίς ετοιμάζεται να χαλάσει τη συμφωνία που έχει κάνει με την Τζεμρέ. Κατά τη γνώμη του, αυτός ο λευκός γάμος πρέπει να πάψει να είναι λευκός.

Η Τζεμρέ λίγο πριν τη διάλυση του γάμου της, αντιμετωπίζει το κακό πρόσωπο του Μπαρίς. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τι θα αποδεχθεί η Τζεμρέ για να μην κινδυνέψει ο Κουζέι.

Η Τζεμρέ μετράει τις μέρες για να τελειώσει ο εφιάλτης, που ζει. Εκτός από τον Κουζέι δεν έχει κανέναν άλλον να πει τον πόνο της. Παρόλο την απόσταση, που τους χωρίζει, ο Κουζέι βρίσκει τον τρόπο να τη συναντήσει. Ο έρωτάς τους, εκτός από τον Γκιουνέι, γίνεται και στόχος μίσους και του Μπαρίς.

Η Ζεϊνέπ όταν συναντάει τον Κουζέι, του ζητάει εξηγήσεις για όλα όσα αισθάνεται. Είναι αποφασισμένη να μην οπισθοχωρήσει αν δεν πάρει εκδίκηση από τον Κουζέι και την Τζεμρέ. Ο Γκιουνέι αντιλαμβάνεται πως ο Κουζέι θα τον παρακολουθεί μέχρι να βγει στην επιφάνεια ο πραγματικός δολοφόνος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top