Μαρία Μπεκατώρου: ΔΕΙΤΕ τι λέει για την πρωινή εκπομπή και τον ανταγωνισμό

«Χαιρόμαστε που μας βλέπει ο κόσμος»

Μαρία Μπεκατώρου: ΔΕΙΤΕ τι λέει για την πρωινή εκπομπή και τον ανταγωνισμό

Για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα και τον ανταγωνισμό μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου στην δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη η οποία «τρύπωσε» στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ»

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ξυπνάω το πρωί και έρχομαι με πολύ αγάπη να το κάνω αυτό!» ανέφερε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Περίμενα να δω πως θα πάει, πως θα νιώσω και εγώ, να ακούσω τα σχόλια του κόσμου που βασίζομαι πολύ σε αυτό. Η ενέργεια που πήρα την πρώτη ημέρα που ήρθα μέσα στο πλατό ήταν αυτό που ήθελα και κάτι παραπάνω. Είμαι πολύ γεμάτη!».

Αν και απέναντι υπάρχουν άλλες δύο εκπομπές, το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» στον Αlpha με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και «Στα καλά καθούμενα» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερού Κατσούλη στο Ε, η Μαρία υποστηρίζει πως δεν νιώθει ανταγωνιστικά.

«Το σημαντικό είναι ότι έχουμε διαφορετικές τηλεοπτικές προτάσεις μες στο Σαββατοκύριακο, μία από αυτές είμαστε και εμείς και χαιρόμαστε που μας βλέπει ο κόσμος… Μέχρι εκεί» ανέφερε.

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης; «Με ικανοποιεί που είμαστε πρώτοι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό! Τα νούμερα παίζουν ρόλο στην επαγγελματική μας ζωή, όμως δεν πρέπει να έχουμε σχέση εξάρτησης από αυτά! Εγώ λοιπόν επειδή δούλευα τόσα χρόνια και δεν ήξερα καν να τα διαβάζω, έμαθα σιγά σιγά τα τελευταία χρόνια, δεν έχω σχέση εξάρτησης με τα νούμερα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: «πάτησε» την Μπεκατώρου η Σπυροπούλου!

Νούμερα AGB: Μπεκτατώρου, Σπυροπούλου ή Καραβάτου επέλεξαν να δουν οι τηλεθεατές;


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top