Τέλος το «Ράδιο Αρβύλα»: τι είπε ο Κανάκης για το μέλλον της εκπομπής!

Αποχαιρέτησε το κοινό το βράδυ της Δευτέρας

Τέλος το «Ράδιο Αρβύλα»: τι είπε ο Κανάκης για το μέλλον της εκπομπής!

​Αυλαία έριξε το βράδυ της Δευτέρας το «Ράδιο Αρβύλα», με τον Αντώνη Κανάκη, ως είθισται, να μιλά για το μέλλον της εκπομπής, η οποία συμπλήρωσε την όγδοη σεζόν της.

«Αισθανόμαστε ότι ήταν μια από τις πιο ωραίες σεζόν του “Ράδιο Αρβύλα”, πολύ δημιουργική αναμφισβήτητα. Μερικές φορές είναι μόνο λόγια, αλλά θέλω να μας πιστέψετε ότι δεν είναι καθόλου λόγια. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για τη σεζόν αυτή που μας χαρίσατε, που ήσασταν μαζί μας κάθε Δευτέρα σε αυτή την υπόθεση που λέγεται “Ράδιο Αρβύλα”. Όσοι συμμετέχουν σε αυτή την υπόθεση που λέγεται “Ράδιο Αρβύλα” νομίζω ότι αντιλαμβάνονται διάφορα πράγματα σχετικά με το “Ράδιο Αρβύλα”», είπε συγκινημένος ο παρουσιαστής.

Ευχαριστώντας, τόσο τον κόσμο, όσο και τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες, ο Αντώνης Κανάκης κατέληξε, αναφερόμενος στο μέλλον: «επειδή είναι μια πολύ δημιουργική υπόθεση, δεν σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε του χρόνου μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Αφήνουμε λίγο χρόνο για αποσυμφόρηση, το ξελαμπικάρισμα που λέμε και μετά αν νιώθουμε καλά και δημιουργικοί, θα πάμε και για την επόμενη σεζόν. Οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα τα ξαναπούμε από το φθινόπωρο. Να έχετε ένα καλό καλοκαίρι μέσα από την καρδιά μας. Κάπου εδώ το Ράδιο Αρβύλα σας αφήνει... χρόνους για φέτος»!

Δείτε στο βίντεο το «αντίο» του Κανάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top