Αυτοκτόνησε παίκτης του «The Voice» που είχε προκριθεί στα battles!

Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε ο 28χρονος

​«Παγωμάρα» στο «The Voice» προκάλεσε η είδηση ότι ένας από τους διαγωνιζόμενους, ο οποίος είχε προκριθεί στα battles, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του και τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοκτόνησε!

Ο λόγος για τον 28χρονο Άντονι Ρίλεϊ, η σορός του οποίου βρέθηκε στο υπόγειο του σπιτιού του, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, την περασμένη Παρασκευή.

Αν και ουδείς γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο ο 28χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, κατά την παραμονή του στο talent show -όπου έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν αμέσως, ερμηνεύοντας το «I Got You (I Feel Good)» του Τζέιμς Μπράουν- είχε αποκαλύψει την εξάρτησή του από τις ουσίες. Μάλιστα, αν και πέρασε στη φάση των lives, όντας μέλος της ομάδας του Φάρελ Ουίλιαμς, ο νεαρός τραγουδιστής αποφάσισε να αποχωρήσει για να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης.

Ο Άντονι ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην πόλη καθώς έκανε επιτυχημένα street shows, ενώ ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει δίσκο. Σε ανακοίνωσή του, το κανάλι NBC, που μεταδίδει το «The Voice», εξέφρασε τη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 28χρονου.

Δείτε στο βίντεο την εντυπωσιακή blind audition του Άντονι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top