Ουγγαρέζος για Πετρετζίκη: «αποδείχτηκε ότι δεν άξιζε και τόσο»!

Τι αναφέρει για το τέλος της φιλίας τους

Ουγγαρέζος για Πετρετζίκη: «αποδείχτηκε ότι δεν άξιζε και τόσο»!

​Για το τέλος της φιλίας του με τον Άκη Πετρετζίκη μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, χωρίς να διστάσει να παραδεχθεί πως ο σεφ δεν μπήκε ποτέ στην καρδιά του, αλλά και ότι αποδείχθηκε πως η σχέση τους δεν άξιζε και τόσο!

«Δεν συνέβη κάτι τραγικό, δεν σκοτωθήκαμε, ούτε παρεξηγηθήκαμε για κάτι σοβαρό. Απλά μία μέρα χαθήκαμε. Εγώ έχω τη δουλειά μου, ο Άκης έπεσε με τα μούτρα στις επιχειρήσεις του και χαθήκαμε», αναφέρει ο νεαρός παρουσιαστής και συνεχίζει: «με τον Άκη ήμασταν κοντά ένα διάστημα, έγινε ένα “μπραφ” που λέμε, αλλά να που αποδείχτηκε ότι δεν άξιζε και τόσο. Ότι στη δύσκολη στιγμή δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να ξαναδέσουμε. Χαθήκαμε. Γιατί δεν ξαναβρεθήκαμε; Γιατί δεν ήταν τόσο δυνατό ίσως. Εγώ πάντα τα λέω χύμα στη μούρη του άλλου, ακόμα και τις χοντράδες μου. Κι αυτό πληρώνω, γιατί ο άλλος πάντα μένει σε αυτό και όχι στην αλήθεια που με οδήγησε να πω τη χοντράδα. Είμαι κι εγώ δύσκολος άνθρωπος, αλλά κανένας δεν μπορεί να με πει ανειλικρινή».

Μάλιστα, ο Δημήτρης παραδέχεται ότι λίγοι άνθρωποι είναι μέσα στη ζωή του: «είμαι περίεργος άνθρωπος, τι να κάνω τώρα; Γι’ αυτό ίσως και έχω τέσσερις ανθρώπους στη ζωή μου. Κι αυτοί δεν βγαίνουν όμως εύκολα. Ο Άκης δεν μπήκε ποτέ στην καρδιά μου. Αν με τη Συνατσάκη σκοτωθούμε, θα είναι για πάντα “η Μαίρη”. Τώρα, στα ερωτικά μου, όταν θα κάνω μία σχέση, θα είναι πάντα άνθρωπος δικός μου. Η Νάντια, ας πούμε (σ.σ. Μπουλέ), επειδή αυτή είναι η πιο γνωστή σχέση μου, αν με πάρει τηλέφωνο και μου πει “σε χρειάζομαι”, θα τρέξω. Και η κοπέλα μου θα πρέπει να το δεχτεί αυτό! Θα ήταν προδοσία στην καρδιά μου, αν έπρεπε να πάρω πίσω την αγάπη που έχω σε κάποιον, μόνο και μόνο επειδή δεν είμαστε πια μαζί. Θα ήμουν ��ολύ μαλ*κας!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top