ΒΙΝΤΕΟ: Το σχόλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την Σάσα Σταμάτη

Στον «αέρα» της εκπομπής

ΒΙΝΤΕΟ: Το σχόλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την Σάσα Σταμάτη

Στον καναπέ της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» έκατσε ο Θέμης Γεωργαντάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εντάσεις που υπάρχουν κατά καιρούς στις εκπομπές.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την Σάσα Σταμάτη και πως κάποια στιγμή την περασμένη σεζόν είχε τσαντιστεί μαζί της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άδραξε την ευκαιρία και έκανε το δικό της σχόλιο.

Ο Θέμης είπε: «Κάποια στιγμή πέρυσι είχα τσαντιστεί μαζί της πάρα πολύ, μετά κατάλαβα πως λειτουργεί και είμαστε μια χαρά», και τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Πάντως η Σάσα, παρόλα αυτά, λέμε-λέμε, με όλες τις ομάδες που έχει συνεργαστεί ο Γιώργος με τη Φαίη, δένει. Και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είχε δέσει πάρα πολύ καλά και πέρυσι με τον Γιώργο Λιανό. Δηλαδή δεν δημιουργεί εντάσεις μεταξύ της ομάδας, γιατί έρχονται και παρέρχονται άνθρωποι. Το ότι ο Γιώργος και η Φαίη παραμένουν σταθεροί, δεν σημαίνει κάτι».

Να σημειωθεί ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε κάνει αγωγή ύψους 520.000 ευρώ, στην Σάσα Σταμάτη και τον Γιώργ�� Λιάγκα (260.000 έκαστος) για υποτιμητικά σχόλια που έχουν κάνει μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top