Η διαπραγμάτευση και οι κρίσιμες στιγμές «στον Ενικό» με το Νίκο Χατζηνικολάου!

Τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου, στις 23:30, στο Star

Θέματα σχετικά με τη διαπραγμάτευση, που βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, θα συζητηθούν τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου, στις 23:30, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» και στο Star!

Η συμφωνία και οι πιέσεις, οι απαιτήσεις των δανειστών και οι προτάσεις της Ελλάδας. Που συγκλίνουν και που διαφωνούν κυβέρνηση και θεσμοί. Οι ιδιωτικοποιήσεις, οι συντάξεις, το ασφαλιστικό και ο ΦΠΑ. Οι κόκκινες γραμμές, τα μέτρα ύφεσης, και η πραγματική οικονομία. Όλο το παρασκήνιο και οι διαβουλεύσεις.

Οι καλεσμένοι και φέτος απαντούν απευθείας στα ερωτήματα των πολιτών που παρευρίσκονται ζωντανά στο στούντιο, ενώ, την ίδια στιγμή, οι τηλεθεατές, χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και διάδρασης στην εκπομπή σε πραγματικό χρόνο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σας μιλάει «στον ενικό», από την τηλεοπτική συχνότητα του Star και ταυτόχρονα από τη web tv πλατφόρμα του enikos.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top