Τατιάνα Στεφανίδου για Φώτη Σπύρου: «Αισθάνομαι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά»

«Μου δείχνει ότι δεν διανύει μια καλή και υγιή περίοδο της ζωής του»

Τατιάνα Στεφανίδου για Φώτη Σπύρου: «Αισθάνομαι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά»

​Το ξέσπασμα του ηθοποιού Φώτη Σπύρου σχολίασε λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης του η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια, με το που άκουσε όλα όσα είπε ο καλλιτέχνης, εξέφρασε την εξής άποψη:

«Αισθάνομαι ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι αυτή την στιγμή πολύ καλά. Αυτό νιώθω μέσα από την συνέντευξη. Εγώ θέλω να διαχωρίσω τα δυο πράγματα. Αυτά που λέει είναι ωραία, λογικά, συναισθηματικά και ανθρώπινα, βγάζοντας την αλήθεια του. Αυτό είναι το ένα σκέλος. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται όμως την ώρα που τα λέει, μου δείχνει έναν άνθρωπο που δεν διανύει μια καλή και υγιή περίοδο τ��ς ζωής του».

Και πρόσθεσε:

«Είναι κρίμα, εγώ δεν νιώθω καλά να βλέπω έναν άνθρωπο που δεν είναι καλά. Από την άλλη μέσα σε αυτή την ιδιαίτερη και ευαίσθητη κατάσταση που ήταν ενώ έδινε αυτή την συνέντευξη, είπε πράγματα που μπορεί να μην τα έλεγε αν δεν ήταν σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Αισθάνομαι ότι δεν είναι καλά συναισθηματικά και ψυχικά. Τον βλέπω στεναχωρημένο, προβληματισμένο, θλιμμένο και ευάλωτο!»

Για να καταλήξει λέγοντας ότι «πρέπει οι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν την ζωή τους όπως την ονειρεύονται και τα κοινωνικά στερεότυπα να μην τους βάζουν φρένο στα όνειρα τους. Αν δυο άνθρωποι επιθυμούν να ζήσουν την ζωή τους με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να είναι ελεύθεροι για να την ζήσουν όπως την ονειρεύονται. Αυτό προσπαθεί να πει ο άνθρωπος. Μπορεί να είναι ευάλωτος την ώρα που το λέει, αλλά νομίζω ότι έναν ευάλωτο άνθρωπο που βγάζει όλα όσα έχει μέσα του, μάλλον πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε, να τον αγκαλιάσουμε και να τον βοηθήσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top