Μαρία Μπακοδήμου: «Όταν γνώρισα τον Τίμο συνέβη κάτι πολύ τραγικό στην ζωή του»

«Την δεύτερη μέρα έχασε δικό του άνθρωπο και μάλιστα βίαια»

Μαρία Μπακοδήμου: «Όταν γνώρισα τον Τίμο συνέβη κάτι πολύ τραγικό στην ζωή του»

​Μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τον σύντροφο της, Τίμο Λειβαδίτη, αλλά και για το τι τους έφερε πολύ κοντά από την αρχή της σχέσης, έκανε η Μαρία Μπακοδήμου:

«Όταν τον γνώρισα συνέβη κάτι πολύ τραγικό στην ζωή του. Μια απώλεια με περίεργο τρόπο. Την δεύτερη μέρα που γνωριστήκαμε έχασε δικό του άνθρωπο και μάλιστα βίαια. Αυτό μας έφερε πιο κοντά και δεν μου άφησε το περιθώριο να μείνει έξω από το σπίτι και να τον γνωρίσουν τα παιδιά λίγο αργότερα. Αυτό μας βγήκε σε πολύ καλό γιατί έτυχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να είναι αυτός που είναι!»

8526_LIVADITIS_MPAKODIMOY_22122014.jpg
Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ζωγράφος αντί να περάσει από… «ιερά εξέταση» μπήκε στο σπίτι και στην ζωή της πολύ νωρίτερα απ΄ότι προηγούμενοι σύντροφοι της:

«Έναν άνθρωπο που σου αρέσει, τον εκτιμάς και θες να τον γνωρίσεις, δεν μπορείς να απομακρυνθείς στην πιο δύσκολη φάση του. Ήταν καρμικό.Τα παιδιά μου με τον Τίμο είναι πολύ καλοί φίλοι. Λένε πράγματα που δεν λένε με μένα φαντάζομαι και αυτό το βρίσκω πολύ μεγάλη τύχη!»

Όσο για το τι είναι αυτό που την γοητεύει στον σύντροφο της;

«Βρήκα κάτι στον Τίμο από πολύ νωρίς.Αυτό που με γοητεύει πιο πολύ στον Τίμο, είναι ότι είναι Ευρωπαίος άντρας, έχει ένα πολύ πιο ελεύθερο πνεύμα. Οι Έλληνες άντρες είναι λίγο πιο σοβινιστές. Θα τσεκάρουν την προηγ��ύμενη ζωή σου, θα κομπλάρουν με αυτή, θα κομπλάρουν αν βγάζεις περισσότερα λεφτά κτλ. Ο Έλληνας έχει μάθει από την μαμά του ότι θα γυρίσει στο σπίτι και θα νιώθει θεός… είναι δεν είναι! Και πολλές φορές μπορεί να κάνει επιλογές κατώτερες της αξίας του, επειδή νιώθει πιο πάνω! Ο Τίμος δεν είναι καθόλου έτσι. Και αυτό που μου άρεσε και με τράβηξε από την αρχή, ήταν ότι ήταν ο μοναδικός που μπορούσα να είμαι αυτή ακριβώς που είμαι και να λέω ο,τι μου κατέβει στο μυαλό χωρίς να το φιλτράρω, και αυτό είναι πολύ μεγάλη ελευθερία και νιώθεις ωραία όταν είσαι ελεύθερος σε μια σχέση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top