Καραβάτου για Γερμανού: «Δεν φωτογραφίζομαι με μαγιό.Αν το κάνω φοράω μαγιό που μπορώ να βάλω»

«Ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί και αντέχει»

Καραβάτου για Γερμανού: «Δεν φωτογραφίζομαι με μαγιό.Αν το κάνω φοράω μαγιό που μπορώ να βάλω»

​Την φωτογράφιση της Ναταλίας Γερμανού με μαγιό (η οποία πο ημερών προκάλεσε πολλές αντιδράσεις), σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια, αν και δίνει αυτή την εβδομάδα συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» ποζάροντας με το μπικίνι της (σε μια από τις φώτο), σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως «δεν είναι απαγορευτικό να φωτογραφίζεται μια γυναίκα στα 50 της με μαγιό. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει ανάλογα με την φάση που βρίσκεται. Για παράδειγμα εγώ δεν φωτογραφίζομαι με μαγιό και στη συγκεκριμένη φωτογράφιση για την οποία κάνουμε την συνέντευξη, φόρεσα ένα μαγιό που θεωρούσα ότι μπορούσα να βάλω. Δεν έχω καμία μεγάλη ιδέα για το σώμα μου, ότι δηλαδή είμαι μοντέλο, γιατί δεν είμαι. Νομίζω ότι έχω ένα κανονικό, καλό σώμα. Μέχρι εκεί! Είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί και αντέχει. Είναι θέμα προσωπικής απόφασης και δεν έχω πρόβλημα να βλέπω γυναίκες που αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους να το κάνουν! Είμαι υπέρ αυτού».

image1 (1).jpg
Ακόμα, δεν έκρυψε πως στα 40 της νιώθει πιο όμορφη:

«Τα έχω βρει καλύτερα με τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια. Μ΄αρέσει που μεγαλώνω. Αισθάνομαι ομορφότερη απ' ότι πριν. Νομίζω ότι τώρα είμαι πιο ευτυχής απ΄ότι πριν δέκα χρόνια, γιατί μου τα έχει φέρει και η ζωή καλά. Είμαι τυχερός άνθρωπος».

Αναφερόμενη στην σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη λέει πως δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει γυμνή μπροστά του:

«Δεν ντρέπομαι καθόλου με τον Κρατερό σε οτιδήποτε», ενώ παραδέχεται πως δεν… ρουφά την κοιλιά της:

«Δεν τα κάνω αυτά! Ο Κρατερός ξέρει πως είμαι δεν έχω πρόβλημα».

Τέλος, απαντά και στην ερώτηση αν είναι πιο απελευθερωμένη ώστε να του ζητήσει πράγματα στο ερωτικό πεδίο:

«Δεν είχα πρόβλημα ποτέ, να του ζητήσω οτιδήποτε. Άρα, και σε αυτό το κομμάτι. Αισθάνομαι πολύ άνετα μαζί του σε οτιδήποτε. Έχουμε μια σχέση κανονική, δυο ανθρώπων οι οποίοι έχουν ερωτευθεί πάρα πολύ, έχουν κάνει πολλά πράγματα ήδη, αν και δεν είμαστε πολλά χρόνια μαζί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top