«Να με φωνάζετε Κέιτλιν»: Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν έγινε γυναίκα και αποκαλύπτεται

Ποζάρει στο εξώφυλλο του Vanity Fair

«Να με φωνάζετε Κέιτλιν»: Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν έγινε γυναίκα και αποκαλύπτεται

Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ωστόσο, ο πατριός της καταφέρνει να της κλέψει για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας καθώς φωτογραφίζεται πρώτη φορά ως γυναίκα για τα εξώφυλλο του «Vanity Fair».

Ο Μπρους Τζένερ μας συστήνεται ως Κέιτλιν Τζένερ και ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό με… λευκό ολόσωμο μαγιό, αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία!

2941AE0300000578-0-image-a-1_1433175576716.jpg
Βλέπετε, ο 65χρονος σταρ έκανε το όνειρό του πραγματικότητα: υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου και πλέον είναι πολύ χαρούμενος.

«Είμαι τόσο ευτυχισμένος που μετά από τόσο καιρό καταπίεσης μπορώ να είναι ο εαυτός μου. Καλώς ήλθατε στον κόσμο μου, στον κόσμο της Κέιτλιν. Ανυπομονώ να με/την γνωρίσετε» έγραψε ο ίδιος στο twitter.

ΤΖΕΝΕΡ.jpg
Στο περιοδικό η… Κέιτλιν Τζένερ ποζάρει επίσης φορώντας τρία διαφορετικά φορέματα, ενώ στο YouTube υπάρχει και ένα βίντεο από τη φωτογράφιση.

spl1007493_005.jpg
Στη συνέντευξή που έδωσε ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν τονίζει ότι νιώθει ανακουφισμένος που δεν έχει πια μυστικά. «Καθημερινά έλεγα ψέματα, έπρεπε να ζήσω μέσα σε ένα ψέμα. Πια δεν γίνεται αυτό. Νιώθω ελεύθερος.»

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ και τα σχόλια δικά σας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top