Η Έλενα Παπαπαναγιώτου «τα χώνει» στον Κουινέλη:«Μου έδωσε αυτό το τραγούδι για να φύγω»

«Πληγώθηκα γιατί δεν πίστευε σε μένα»

Η Έλενα Παπαπαναγιώτου «τα χώνει» στον Κουινέλη:«Μου έδωσε αυτό το τραγούδι για να φύγω»

​Στον Μιχάλη Κουινέλη «τα έχωσε» η Έλενα Παπαπαναγιώτου μετά το τέλος του «Voice 2», κατηγορώντας τον coach της πως το κομμάτι που της έδωσε δεν της ταίριαζε… καθόλου.

Συγκεκριμένα με το που αποκλείστηκε από το show, η παίκτρια δήλωσε on camera:

«Από την αρχή έλεγα πως το τραγούδι που μου δώσανε δεν ήταν πάνω μου, και πως αν περάσω ερμηνεύοντας αυτό το τραγούδι δεν θα είναι δίκαιο. Ο καθένας μας έχει το δικό του ύφος και στυλ που τραγουδάει, αλλά εμένα ήταν αντίθετο. Εξέφρασα την διαφωνία μου στον Μιχάλη αλλά όλοι μου έλεγαν πως κάποιος λόγος υπήρχε που μου το έβαλε αυτό το τραγούδι. Τελικά μάλλον ο λόγος ήταν για να φύγω. Πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος πιο αδύναμος στην ομάδα για να είναι πιο εύκολο μετά. Δεν θύμωσα, απλά πληγώθηκα γιατί δεν πιστεύω ότι πίστευε σε μένα!»

0140_ELENA_PAPAPANAGIOTOY_10052015.jpg
Ωστόσο μερικές ώρες μετά και συγκεκριμένα στο «Πρωινό», η Έλενα Παπαναγιώτου τα άλλαξε, λέγοντας πως όσα είπε χθες δεν τα εννοούσε παρόλο που τα… ένιωθε!

«Μου είπαν να ακολουθήσω ένα pop style στο Voice και αυτή την στιγμή pop είναι η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς. Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν ήταν για το χρώμα της φωνής μου. Το είχα καταλάβει από την αρχή. Εκείνη την ώρα ήμουν πικραμένη. Δεν τα εννοούσα, αν και τα ένιωθα αυτά που έλεγα. Δεν τον αδικώ έτσι πίστευε και έτσι έκανε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top