Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα βάζει με το photoshop και λέει «ποτέ δεν ζήτησα να μου κάνουν»

«Δεν θέλω να δίνουμε λανθασμένα πρότυπα. Το τέλειο… δεν υπάρχει»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα βάζει με το photoshop και λέει «ποτέ δεν ζήτησα να μου κάνουν»

​Με το… photoshop «τα έβαλε» η Βίκυ Χατζηβασιλείου, εξηγώντας και τον λόγο που είναι κατά της επεξεργασίας των φωτογραφιών στα περιοδικά:

«Για να μιλήσω για εμένα, έχω κάνει την πρώτη ίσως φωτογράφιση στην Ελλάδα χωρίς ίχνος photoshop στο περιοδικό Life&Style. Είμαι κατά του photoshop γιατί δεν θέλω να δίνουμε λανθασμένα πρότυπα στον κόσμο και να τρελαίνεται, γιατί απλώς το τέλειο δεν υπάρχει. Δεν το θεωρώ σωστό να δημιουργείς ψυχολογικά προβλήματα στις αναγνώστριες όταν τους πλασάρεις την εικόνα μιας επώνυμης γυναίκας που μοιάζει αψεγάδιαστη».

0007_VIKI_XATZIVASILIOY_2052015.jpg
Μάλιστα τονίζει πως στις φωτογραφίσεις που έχει κάνει κατά καιρούς:

«Ποτέ δεν ζήτησα να μου κάνουν photoshop! Απόδειξη, ότι δεν μου έκαναν και τότε που έπρεπε. Στη φωτογράφιση που λέγαμε, φορούσα κορμάκι και είχε κοντινά στο πρόσωπο χωρίς photoshop».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αποκάλυψε ακόμα πως μετά την απώλεια του πατέρα της κάνει σεμινάρια ενεργειακής ψυχολογίας και διαβάζει μεταφυσικά βιβλία:

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ star.gr: Η παρουσιάστρια σε παλαιότερη εμφάνιση της με μαγιό χωρίς ίχνος photoshop)

2772_VIKI_XATZIVASILIOY_05062011.jpg
«Έχω κάνει σεμινάρια ενεργειακής ψυχολογίας και συνεχίζω να ασχολούμαι. Αυτό που έχω μάθει, είναι ότι όλοι μέσα μας κρύβουμε την θεϊκή ουσία και έχουμε απίστευτες δυνατότητες, αρκεί να το ψάξουμε και να δουλέψουμε αυτό το κομμάτι.Με την αγάπη η οποία είναι η μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο, γίνονται κάθε μέρα θαύματα δίπλα μας».

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ star.gr)

2782_VIKI_XATZIVASILIOY_05062011.jpg
Παράλληλα, απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την παρουσία της Μαρίας Ηλιάκη στο «Πάμε Πακέτο», μιας και πολλοί είπαν πως το έκανε για να επανέλθει το όνομα της στη δημοσιότητα:

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ star.gr)

2801_VIKI_XATZIVASILIOY_05062011.jpg
«Η Μαρία είναι στην επικαιρότητα. Δεν είχε λόγο να το κάνει γι΄αυτόν τον λόγο. Μιλάμε για ένα πρόσωπο πολύ δημοφιλές, έχει εκατοντάδες χιλιάδες followers και ο κόσμος την αγαπά ιδιαίτερα».

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ star.gr)

2870_VIKI_XATZIVASILIOY_05062011.jpg
Τέλος, εξήγησε και τι συμβαίνει με το συμβόλαιο που έχει με τον Alpha:

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ star.gr)

2876_VIKI_XATZIVASILIOY_05062011.jpg
«Αυτό που μπορούμε αυτή τη στιγμή να πούμε, είναι ότι το κανάλι μου ζήτησε επίσημα να ανανεώσουμε για του χρόνου. Δεν έχω υπογράψει ακόμη, αλλά είμαστε κοντά».

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ star.gr)

2947_VIKI_XATZIVASILIOY_05062011.jpg

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ star.gr)

4162_VIKI_XATZIVASILIOY_16062010.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top