Ελένη Μενεγάκη: Τι κατέθεσε μάρτυρας από την πλευρά της παρουσιάστριας για τη βίλα στα Μελίσσια

ΔΕΙΤΕ τι ανέφερε στη δίκη

Ελένη Μενεγάκη: Τι κατέθεσε μάρτυρας από την πλευρά της παρουσιάστριας για τη βίλα στα Μελίσσια

Ένας κοινός φίλος του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη κατέθεσε ως μάρτυρας από την πλευρά της παρουσιάστριας στη δίκη για τη βίλα στα Μελίσσια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ένθετο "Secret" της εφημερίδας "Παραπολιτικά", ήταν ο κουμπάρος της Αγλαΐας Λάτσιου, καθώς η αδελφή του στελέχους του Ant1 έχει βαφτίσει τα παιδιά του.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, o Γιάννης Λάτσιος ζητά την πώληση της βίλας με πλειστηριασμό διεκδικώντας το 25% της αγοραστικής αξίας του, δηλαδή όσο και το μερίδιο που του αναλογεί.

Από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη αντιπροτείνει τον διαχωρισμό της κατοικίας σε δύο διαφορετικές, μία πρόταση που δεν έγινε δεκτή καθώς το στέλεχος του Ant1 θεωρεί ότι θα χαθεί η αξία του σπιτιού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι: «Το σπίτι φτιάχτηκε για να μείνει στα δύο παιδιά που είχαν τότε. Μετά ήρθε το διαζύγιο. Τα παιδιά ήθελαν να μείνουν έξω από αυτή την ιστορία. Πάντως, το σπίτι μπορεί να χωριστεί. Υπάρχουν δύο είσοδοι και δύο ρολόγια της ΔΕΗ. Η αξία του ακινήτου δεν ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ».

Όταν ο συνήγορος του στελέχους του Ant1 ρώτησε τον μάρτυρα αν το σπίτι μπορεί να χωριστεί 75%-25%, γιατί αυτή είναι η επίδικη διαφορά και τα ποσοστά που αναλογούν στον καθένα, διαφορετικά πρέπει να βγει σε πλειστηριασμό εκείνος αναφώνησε: «Συμφέρει;! Μα, τι ανάγκη έχει ο Λάτσιος να το κάνει αυτό; Θεωρώ πως μπορεί να ζει άνετα. Έχει μια πολύ καλή δουλειά. Τα παιδιά του έχουν δεθεί με το σπίτι. Είναι το δωμάτιό τους, η γειτονιά τους».

Όσον αφορά στην παρουσία του Ματέο Παντζόπουλου στο σπίτι, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι «δεν μένει συχνά στο σπίτι, καθώς οι υποχρεώσεις του είναι κυρίως στην Άνδρο».

Μετά την εξέταση του δεύτερου μάρτυρα, έληξε η συνεδρίαση και πλέον οι δύο πλευρές αναμένουν τις αποφάσεις των δύο δικαστηρίων, προκειμένου να μπει ένα τέλος στη δικαστική διαμάχη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Μενεγάκη: Τι κατέθεσε η αδελφή του Γιάννη Λάτσιου για τη βίλα στα Μελίσσια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top