Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Κανάκη: «Αυτό το καθίκι μου πήρε τον μπαμπά μου»

Νέα αποσπάσματα από το βιβλίο που έγραψε για τον πολυαγαπημένο του πατέρα

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Κανάκη: «Αυτό το καθίκι μου πήρε τον μπαμπά μου»

Συγκλονίζει ο Αντώνης Κ��νάκης με το βιβλίο που έγραψε με τίτλο «Μπαμπά… Μια Κανονική Ημέρα» για τον πολυαγαπημένο του πατέρα ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, τα έσοδα του θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ορφανοτροφείου «Άγιος Στυλιανός».

Το βιβλίο ουσιαστικά είναι μια εξομολόγηση του παρουσιαστή για τις 19 ημέρες δίπλα στον πατέρα του, ο οποίος νοσηλευόταν στην Εντατική της κλινικής «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη.

kanakis2.jpg
H Espresso δημοσίευσε νέα αποσπάσματα τα οποία είναι συγκινητικά.

«Ο μπαμπάς μου με έβαλε να του υποσχεθώ ότι θα τον κάψουμε όταν πεθάνει. Δεν ήθελε να τον θάψουμε. “Αντώνη, να με κάψετε, στάχτη να με κάνετε” Μαθαίνω ότι δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα. Απαγορεύεται. Κι επειδή απαγορεύεται, πρέπει να τον πάω στην Βουλγαρία; Ντροπή τους!" σημειώνει ο Κανάκης στο βιβλίο.

«Λυπούμαστε. Ο πατέρας σας έπαθε ανακοπή πριν μισή ώρα'. 28 Μαρτίου 2015, 2.55 ξημερώματα. Δεν θα τον δω να τον ξαναφιλήσω. Δεν θα τον ξαναμαλώσω, δεν θα τον ξαναπειράξω. Δεν θα ξαναβρω ποτέ αναπάντητη κλήση στο κινητό μου που θα γράφει με κόκκινα γράμματα ΜΠΑΜΠΑΣ. Για πρώτη φορά στη ζωή μου γνωρίζομαι με τον θάνατο. Με αγγίζει ο γαμι*λ#ς. Αυτό το καθίκι μου πήρε τον Μπαμπά μου», γράφει μεταξύ άλλων!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top