ΦΡΙΚΗ: παρουσιαστής σκότωσε κουνέλι με τρόμπα, εν ώρα εκπομπής!

Σάλος με την πράξη του - πώς αντέδρασε ο σταθμός

ΦΡΙΚΗ: παρουσιαστής σκότωσε κουνέλι με τρόμπα, εν ώρα εκπομπής!

Έντονες επικρίσεις δέχεται γνωστός παρουσιαστής που σκότωσε εν ψυχρώ ένα κουνέλι κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, υποστηρίζοντας ότι στόχος του ήταν να δείξει την υποκρισία των ζωόφιλων!

Πρωταγωνιστής της φρικτής πράξης είναι ο Άσγκερ Γιούλ, ένας από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Δανίας.

Θέμα της εκπομπής ήταν η μεταχείριση των ζώων και ο Άσγκερ Γιουλ, ένας από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Δανίας, παρουσίασε λεπτομέρειες σχετικά με τη βιομηχανία εκτρ��φόμενων ζώων στη χώρα, όπου οι κάτοικοι είναι λιγότεροι από τους χοίρους που εκτρέφονται προς σφαγή. Μάλιστα, τονίστηκε ότι η ανησυχία των Δανών για την ευημερία των ζώων δεν εκτείνεται στον τρόπο που σφαγιάζονται τα ζώα προκειμένου να καταλήξουν στο τραπέζι τους.

allan-the-rabbit-1-762x428.jpg

Θέλοντας, λοιπόν, να δείξει την υποκρισία των ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων, ο Γιουλ σκότωσε το κουνέλι με μία τρόμπα ποδηλάτου, ενώ στη συνέχει πήρε το νεκρό ζώο στο σπίτι του, το έγδαρε και το μαγείρεψε!

«Είστε άρρωστοι! Θα έπρεπε να σας χτυπήσουν με μια τρόμπα ποδηλάτου στο πρόσωπο!», είναι ένα μόνο από τα χιλιάδες επικριτικά σχόλια που γράφτηκαν στη σελίδα του σταθμού στο Facebook.

presenter.jpg

Ο σταθμός, πάντως, υπερασπίστηκε τον παραγωγό με το παραπάνω: όχι μόνο «ανέβασε» στο Facebook βίντεο με το… τηγάνισμα του κουνελιού, αλλά και εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία, τονίζει ότι το κουνέλι σκοτώθηκε με βάση τις οδηγί��ς ενός υπεύθυνου από τον ζωολογικό κήπο. «Γνωρίζαμε ότι θα μας κατηγορούσαν για προκλητική συμπεριφορά. Και ναι, θέλαμε πράγματι να προκαλέσουμε το κοινό και να προκαλέσουμε το δημόσιο διάλογο σχετικά με την υποκρισία που επικρατεί στο θέμα της αντίληψης του τι εστί σκληρότητα έναντι των ζώων… Το κουνέλι μας είχε μια καλή ζωή, σε αντίθεση με τον τρόπο που η βιομηχανοποιημένη γεωργία μεταχειρίζεται τα ζώα κάθε μέρα», αναφέρουν οι υπεύθυνοι του σταθμού, προσθέτοντας ότι δεν ήθελαν να προσβάλλουν κανένα και λυπούνται που πολλοί παρανόησαν τ�� μήνυμά τους.

Μάλιστα, η πράξη του Γιουλ βρήκε και… υποστηρικτές, όπως για παράδειγμα εκείνον τον χρήστη Ίντερνετ που σχολίασε στο Twitter πως «οι Δανοί εξοργίζονται περισσότερο για έναν λαγό παρά για τους χιλιάδες μετανάστες στη Μεσόγειο».

Δείτε στα βίντεο τη στιγμή που ο παρουσιαστής σκοτώνει το κουνέλι και το τηγάνισμά του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top