Γιώργος Λιάγκας: «Πολιτικός και δημοσιογράφος προσπάθησαν να με φιλήσουν στο στόμα»

Αποκαλύπτει και το ποσό που έχασε μετά την χρηματιστηριακή απάτη που υπέστη

Γιώργος Λιάγκας: «Πολιτικός και δημοσιογράφος προσπάθησαν να με φιλήσουν στο στόμα»

Πολύ αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Αργά», όπου ήταν καλεσμένος!

Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι του την έχουν πέσει άνδρες δύο φορές. «Δεν έχω πάει ποτέ με άνδρα! Μου την έχουν πέσει δύο φορές, έχουν πάει να με φιλήσουν! Ένας πολιτικός και ένας δημοσιογράφος!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάνω κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και τότε βγαίναμε για φαγητό με κανέναν πολιτικό. Τρώω με έναν πολιτικό της ΝΔ σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι και μετά έδιωξε τον αστυνομικό του και μου λέει "θα με γυρίσεις σπίτι εσύ;". Έμενε κάπου στο Παγκράτι. Την ώρα που τον γυρίζω πάει να με φιλήσει! Η μύτη μου με έσωσε! Έμαθα στην πορεία ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Δεν είναι κακό να είσαι ομοφυλόφιλος! Ταράχτηκα αλλά ήταν άβολο πολύ!» πρόσθεσε δίνοντας εξηγήσεις στην εκπομπή του!

Την ίδια ώρα, o παρουσιαστής μίλησε και για την απάτη με τη χρηματιστηριακή εταιρία που υπέστη, ενώ αποκάλυψε το ποσό που έχασε:

«Μισό εκατομμύριο ευρώ! Τα έχω δώσει σε μια χρηματιστηριακή, δεν τα έχω παίξει μετοχές γιατί δεν ξέρω από αυτά τα πράγματα και τους λέω “Παιδιά τι μπορώ να κάνω;” “Ρέπος” μου λένε “κύριε Λιάγκα”. “Αντί να πάρετε 2%-3% επιτόκιο που παίρνετε από την τράπεζα εμείς θα σας δώσουμε 5%-6%”. Ήταν 30.000 ευρώ το χρόνο χωρίς να κάνεις τίποτα! Πολλά λεφτά από τα 500! Με κόπο τα είχα βγάλει! Και κάποια στιγμή έρχεται από τη χρηματιστιριακή ο χρηματιστής ο δικός μου και μου λέει “μια καλή ιδέα της χρηματιστηριακής σε καλούς πελάτες είναι να αγοράσουμε ομόλογα γερμανικού δημοσίου”. Tους λέω ναι φέρτε τα χαρτιά να υπογράψω! Τόσο απλά! Τα υπογράφω τα χαρτιά, πλαστά τα χαρτιά! Έχω κάνει μήνυση και αγωγή στον άνθρωπο αυτόν και στην χρηματιστηριακή και ζητάω τα λεφτά μου! Αυτός θα μπει φυλακή κάποια στιγμή! Αυτό που πιστεύω και λέω είναι ότι έχει εμπλοκή και η χρηματιστηριακή. Δεν με προστάτεψε».

Μάλιστα, περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε από το τηλέφωνο ότι έχασε όλα του τα λεφτά!

«Είμαι στην Τήνο και μαθαίνω από το τηλέφωνο ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν. Αρχίζει και μουδιάζει το πόδι μου, το χέρι μου, το στόμα μου και αρχίζουν και φεύγουν σάλια και δεν μπορώ να σηκωθώ…Ήταν μια τεράστια κρίση πανικού».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top