Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Τα σχέδια για το νέο τους σπίτι και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Εθεάθησαν έξω από αρχιτεκτονικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Τα σχέδια για το νέο τους σπίτι και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Κατά την έξοδό τους από αρχιτεκτονικό γραφείο στo κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος!

275_c1d2701d-cc4d-4df3-ab07-353f969d1802.jpg

Η παρουσιάστρια, η οποία φορούσε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στο δεξί της χέρι, έφτασε με τον οδηγό της αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, ενώ ο επιχειρηματίας βρισκόταν ήδη εκεί.

image.jpgimage (1).jpg

«Αφού παρέμειναν περίπου δύο ώρες στο γραφείο, αναχώρησαν μαζί» επισημαίνει πηγή του περιοδικού «Ok!».

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο αρχιτεκτονικό γραφείο, ενισχύοντας την άποψη πως ετοιμάζουν το δικό τους σπίτι. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε συναντήσει ξανά εκεί πριν από τη γέννηση της κόρης τους, τον Ιανουάριο.

293_3adadcbc-d456-4605-9fc1-09df4376fb52.jpg
Ωστόσο, σύμφωνα με το «Hello», το ζευγάρι που το καλοκαίρι θα συμπληρ��σει πέντε χρόνια σχέσης αποκαλύπτει πως δεν ετοιμάζεται για την αγορά ενός νέου σπιτιού αλλά ανακαινίζει το σπίτι του στα Μελίσσια.

Γείτονας της Ελένης ανέφερε στο περιοδικό: «Είναι συνέχεια με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο στόμα. Δεν την έχουμε δει πιο ευτυχισμένη ποτέ. Μάλιστα, εδώ και δέκα μέρες απορούμε πως τα προλαβαίνει όλα καθώς έχουν μπει συνεργεία στο σπίτι της και το ανακαινίζουν εσωτερικά και εξωτερικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top