ΒΙΝΤΕΟ: έτσι θα μας αποχαιρετήσει ο «Dr. House» μέσω του Star!

Έξτρα επεισόδιο - αφιέρωμα την Κυριακή, 31 Μαΐου, στις 17:50

ΒΙΝΤΕΟ: έτσι θα μας αποχαιρετήσει ο «Dr. House» μέσω του Star!

​Μπορεί ο «Dr. House» να αποχαιρέτησε το κοινό την περασμένη Κυριακή, το Star, όμως, έχει μία έκπληξη για τους φίλους της σειράς: εξασφάλισε ένα έξτρα επεισόδιο – αναδρομή στα οκτώ υπέροχα χρόνια που προηγήθηκαν!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το έξτρα επεισόδιο θα προβληθεί την προσεχή Κυριακή, 31 Μαΐου, στις 17:50 και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις σκηνές και τις ιστορίες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές, τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη, καθώς και πρωτότυπο υλικό το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί.

«Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι οι κύκνοι τραγουδούσαν μόνο μία φορά, στο σημείο του θανάτου τους, έναν όμορφο τελευταίο θρήνο. Λοιπόν, αυτός είναι ο τελευταίος κύκνειος θρήνος μου», λέει, στην αρχή του αφιερώματος, ο πρωταγωνιστής της σειράς, ��ιου Λόρι, ενώ ευχαριστεί με τον δικό του τρόπο το κοινό και αποκαλύπτει «παραξενιές» των συμπρωταγωνιστών του.

Ο επίλογος της ιστορίας του ιδιοφυούς, αλλά κοινωνικά ασυμβίβαστου, Δρ. Χάουζ θα κλείσει με κάθε επισημότητα, σε μια σειρά που χάρισε στον Χιου Λόρι δεκάδες διακρίσεις, όπως Χρυσή Σφαίρα το 2006 και το 2007, αλλά και καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές στις 66 χώρες όπου προβλήθηκε.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του έξτρα επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top