ΕΤΣΙ έγινε η ανατροπή: γιατί δεν αντάλλαξαν 12άρια Ελλάδα και Κύπρος!

Πώς έσπασε η… παράδοση στη Eurovision

ΕΤΣΙ έγινε η ανατροπή: γιατί δεν αντάλλαξαν 12άρια Ελλάδα και Κύπρος!

Έκπληξη, χιουμοριστικά σχόλια, αλλά και… αλληλοκατηγορίες, έχει προκαλέσει στα social media το ότι Ελλάδα και Κύπρος δεν αντάλλαξαν 12άρια στη φετινή Eurovision! Αποκαλύπτοντας τι συνέβη με τη βαθμολογία, το star.gr εξηγεί γιατί «έσπασε» η παράδοση.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η χώρα μας έδωσε 10 βαθμούς στον Γιάννη Καραγιάννη και το «One Thing I Should Have Done», ενώ η Κύπρος βαθμολόγησε την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το «One Last Breath» με 8.

Στην αναλυτική βαθμολογία που έδωσε στη δημοσιότητα η EBU, οι Κύπριοι έδωσαν την 1η θέση στην Ελλάδα μέσω του televoting, ενώ η επιτροπή τους την 3η. «Το κοινό της Κύπρου μας έδωσε 12άρι, η κριτική επιτροπή ήταν αυτή που μας έριξε. Κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Το πήρα όμως από το κοινό και αυτό είναι αρκετό για εμένα», σχολίασε η Μαρία Έλενα, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

cyprus-psifoforia.jpg

Αντίστοιχα, οι Έλληνες ψήφισαν μέσω τηλεφώνου την Κύπρο στη 3η θέση, ενώ η επιτροπή στη 2η.

Ellada-psifoforia.jpg

Σημειώνουμε, πάντως, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα δεν έδωσε το 12άρι της στην Κύπρο: το 1995, στο Δουβλίνο, βαθμολόγησε με 8 τον Αλέξανδρο Παναγή και το τραγούδι «Στη Φωτιά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top