Νικητής Eurovision: «Είμαι περήφανος, ενθουσιασμένος και γεμάτος με χαρά!»

Η συνέντευξη τύπου του Μονς Σελμερλόβ μετά τη νίκη

Νικητής Eurovision: «Είμαι περήφανος, ενθουσιασμένος και γεμάτος με χαρά!»

​Με ένα διάπλατο χαμόγελο και με το βραβείο στα χέρια έδωσε συνέντευξη τύπου ο νικητής της φετινής Eurovision, ο Μονς Σελμερλόβ που εκπροσώπησε τη Σουηδία φέρνοντάς την στην πρώτη θέση με το τραγούδι «Heroes».

«Ήταν καταπληκτικά! Δεν το άκουσα καλά όταν είπαν πως εμείς είμαστε οι νικητές. Ο Κρίστερ Μπζορκμαν μου το είπε λίγα λεπτά μετά. Νόμιζα πως η Ρωσία ή η Ιταλία θα κερδίσουν. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που τα καταφέραμε. Είμαι περήφανος, ενθουσιασμένος και γεμάτος με χαρά!» ανέφερε στην αρχή ο Μονς Σελμερλόβ.

APN_8010.jpg

Ένα μικρό κοριτσάκι, η Στίνα Γκουστάβσον, είχε ετοιμάσει ένα δώρο για τον Μονς το οποίο του το παρέδωσε ένας δημοσιογράφος και έμοιαζε με το κινούμενο σχέδιο που «εμφανίστηκε» στη σκηνή.

Δέκα χρόνια πριν, ο Μονς είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση στο σουηδικό Idol –με το Hero του Ενρίκε Ινγλέσιας-. «Ήταν μια αστεία σύμπτωση» εξήγησε και πρόσθεσε «Όταν άκουσα για πρώτη φορά το “Ηeroes”, σκέφτηκα πως είναι ένα εκπληκτικό τραγούδι. Αυτό ήταν που ήθελα να κάνω. Ίσως ήταν η μοίρα.»

Ένας δημοσιογράφος της Mango Tv της Κίνας, τον ρώτησε αν θα πάει στην Κίνα. «Θα το ήθελα πολύ να έρθω. Ήμουν εκεί μία φορά αλλά ήμουν πολύ μικρός και δεν θυμάμαι.» σημείωσε ο Μονς ενώ σε ερώτηση για το αν ήταν πιο εύκολο να νικήσει στην Eurovision ή στο διαγωνισμό Melodifestivalen στον οποίο έχει συμμετάσχει τρεις φορές και στον οποίο επιλέγεται ποιος θα εκπροσωπήσει την Σουήδια στη Eurovision, είπε «Ο Melodifestivalen είναι ένας διαγωνισμός υψηλής ποιότητας και στην Σουηδία έχουν παράδοση με το γράψιμο στίχων για τραγούδια. Όμως στο διαγωνισμό της Eurovision, συμμετέχουν 40 χώρες με πολλά καλά τραγούδια και αμφιβάλλω για το αν θα μπορούσα να κερδίσω με κάποιο από τα άλλα μου τραγούδια. Έτσι πιστεύω πως είναι πιο δύσκολο να κερδίσεις στη Eurovision.»

APN_8060.jpg

Σε ερώτηση για το πώς είναι να συνεργάζεται στην σκηνή με ένα κινούμενο σχέδιο και όχι με ένα πραγματικό πρόσωπο, απάντησε «Υποτίθεται πως το κινούμενο σχέδιο συμβολίζει εμένα σαν παιδί. Παίζω μαζί του και αυτό το ανθρωπάκι είμαι εγώ σε ηλικία 10 ετών. Έχει πολύ πλάκα.»

Έπειτα, αναφερόμενος στην Αυστραλία είπε πως ήταν φανταστικό που συμμετείχε και εκείνη στην Eurovision και είναι κρίμα που δεν θα είναι στον επόμενο διαγωνισμό.

_AP54022.jpg

Τι ήταν όμως αυτό που δυσκόλεψε πιο πολύ τον Μονς; «Ήταν πάρα πολλές οι πρόβες και συνεχώς πρέπει να βελτιώνεσαι. Μία μέρα πριν τον τελικό δεν ήξερα τι θα έπρεπε να κάνω καλύτερα και ήμουν πολύ κουρασμένος. Όμως σήμερα (εννοεί την ημέρα του τελικού της Eurovision) σκέφτηκα “Eντάξει, ας βγούμε έξω και ας περάσουμε καλά με το κοινό. Νομίζω πως αυτό έκανε καλύτερη την εμφάνισή μου”»

APN_8065.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top