Ο Γιώργος Καπουτζίδης κάνει αποκαλύψεις και προβλέψεις για την Eurovision

Ποιες χώρες θεωρεί φαβορί

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κάνει αποκαλύψεις και προβλέψεις για την Eurovision

​Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΚου» μίλησε τηλεφωνικώς ο Γιώργος Καπουτζίδης που παρέα με τη Μαρία Κοζάκου θα κρατήσουν τον σχολιασμό της 60ης διοργάνωσης της Eurovision. Αναφέρθηκε σε όλα όσα είδε στις τελευταίες πρόβες των χωρών χθες, ενώ προέβλεψε ποιες συμμετοχές θα κονταροχτυπηθούν, κατά τη γνώμη του, για την πρώτη θέση.

«Χτες είδαμε τις δύο πρόβες με κοστούμια και έγινε κανονική μετάδοση για τις κριτικές επιτροπές που βρίσκονταν στα ραδιομέγαρα των δημοσίων τηλεοράσεων. Οπότε το 50% της ψηφοφορίας έχει ολοκληρωθεί. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τα αποτελέσματα, ποτέ δε τα μαθαίνουμε αυτά, αποκαλύπτονται πάντοτε μετά. Όλα κύλησαν καλά, οι κριτικές επιτροπές είχαν την ευκαιρία να δουν τα 27 τραγούδια, τα περισσότερα που έχουν διαγωνιστεί ποτέ σε τελικό και θα δείτε ένα πολύ ωραίο show. Δηλαδή όταν τελείωσε καταλάβαμε ότι είναι πολλά τα ωραία τραγούδια που υπάρχουν στον διαγωνισμό. Νομίζω ότι ποτέ δεν ήταν τόσα πολλά.» σημείωσε.

Στην συνέχεια πρόσθεσε «Έχει αλλάξει η αισθητική και η οπτική στη Eurovision. Μπορεί να μας άρεσαν τα καρναβαλίστικα που βλέπαμε παλιότερα και είχαμε κα�� να σχολιάσουμε και είχαμε και να γελάσουμε, αλλά λιγόστεψαν. Το βλέπεις και δεν πονάνε τα μάτια σου.»

Ο Καπουτζίδης έκανε όμως και προβλέψεις… «Η Ιταλία είναι ένα πολύ μεγάλο φαβορί, τη βοηθάει που εμφανίζεται και τελευταία. Η Σουηδία ήταν ακόμα μεγαλύτερο φαβορί πριν το διαγωνισμό, τώρα ίσως την έχει προσπεράσει η Ιταλία. Η Αυστραλία είναι ένα τραγούδι που μπορεί να κάνει την έκπληξη και υπάρχουν και άλλα τραγούδια που έχουν ανέβει πολύ όπως του Βελγίου και της Σερβίας. Νομίζω πάντως πως το παιχνίδι θα είναι ανάμεσα στην Ιταλία και στη Σουηδία και νομίζω ότι θα πάει ψηλά η Ρωσία και η Αυστραλία. Την έκπληξη την περιμένω από το Βέλγιο».

Όσο για την ελληνική συμμετοχή, ο Γιώργος Καπουτζίδης κατέληξε: «Την Μαρία Έλενα Κυριάκου πραγματικά την εκτιμούν πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, το ακούμε συνέχεια, μας το λένε συνέχεια. Είναι μια πολύ εντυπωσιακή ερμηνεία, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top