«Σάρωσε» σε τηλεθέαση το φινάλε του Ντέιβιντ Λέτερμαν

Ξεπέρασε τον τελικό του «The Voice» και τα μουσικά βραβεία Billboard

«Σάρωσε» σε τηλεθέαση το φινάλε του Ντέιβιντ Λέτερμαν

​Στο top3 των παρουσιαστών που «σάρωσαν» σε τηλεθέαση με το αποχαιρετιστήριο σόου τους μπήκε ο Ντέιβιντ Λέτερμαν, ενώ το φινάλε του παρουσιαστή ξεπέρασε μόνο το «Dancing With The Stars»!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο «παππούς της αμερικανικής τηλεόρασης» παρουσίασε το τελευταίο του «Late Show» το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από 22 χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής, που πλέον θα παρουσιάζει ο κωμικός Στίβεν Κόλμπερτ.

Το φινάλε παρακολούθησαν 13,76 εκατομμύρια τηλεθεατές, γεγονός που φέρνει την εκπομπή στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης για όλη την εβδομάδα, περιλαμβανομένης της prime-time ζώνης! Η μόνη εκπομπή που ξεπέρασε τον Λέτερμαν είναι το «Dancing With The Stars», που είδαν 14,35 εκατομμύρια τηλεθεατές.

O συνταξιούχος πια, παρουσιαστής, έκανε μεγαλύτερη τηλεθέαση από τον τελικό του «The Voice» και την τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard, ενώ είναι τρίτος μεταξύ των τηλεοπτικών αστέρων που αποχώρησαν: προηγούνται το αποχαιρετιστήριο του Τζόνι Κάρσον, το 1992, με 50 εκατομμύρια τηλεθεατές και εκείνο του Τζέι Λένο, το 2014, με 14,64 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top