Ειρήνη Νικολοπούλου: «έχασα τη μητέρα μου από τα όσα ακούστηκαν για την ΕΡΤ»

Τι είπε για τον «πόλεμο» που δέχθηκε

Ειρήνη Νικολοπούλου: «έχασα τη μητέρα μου από τα όσα ακούστηκαν για την ΕΡΤ»

​Για την απόφασή της να παραιτηθεί από τη δημόσια τηλεόραση μίλησε στην εκπομπή «Μία» η Ειρήνη Νικολοπούλου, τονίζοντας πως οι επιθέσεις που δέχθηκε λόγω της ΕΡΤ στοίχισαν τη ζωή της μητέρας της!

«Παραιτήθηκα το 2010. Ήμουνα με μπλοκάκι, αλλά την καριέρα μου την ξεκίνησα στην ΕΡΤ, ως μόνιμη. Αποφάσισα να είμαι σαν τη Μπριζίτ Μπαρντό: όταν έγινε 40, αφοσιώθηκε στα ζώα, εγώ αφοσιώθηκα στους δικούς μου ανθρώπους», είπε η δημοσιογράφος, που έκανε το πρώτο πρωινό της τηλεόρασης, αλλά και το πρώτο infotainment.

Εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής της, η Ειρήνη Νικολοπούλου έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη: «εγώ παραιτήθηκα τον Ιούνιο και, 27 Ιουλίου, εξαιτίας του ότι παραιτήθηκα και του πώς παραιτήθηκα, έχασα τη μητέρα μου. Από συναδέλφους μου μέσα στην ΕΡΤ κατηγορήθηκα ότι σε 23 εκπομπές μου στη δορυφορική τηλεόραση γινόταν έμμεση διαφήμιση. Αθωώθηκα με πάρα πολύ κόπο και αφού αναγκάστηκα να παραιτηθώ και να εγκαταλείψω την καριέρα μου. Το χειρότερο όλων; Με όλες αυτές τις “εκρήξεις” γύρω από το όνομά μου, η μητέρα μου έπαθε εγκεφαλικό! Η μητέρα μου “έφυγε” πολύ νωρίτερα απ’ ότι έπρεπε να “φύγει”!».

«Πέρασα πολύ μεγάλα ζόρια, αλλά στέκομαι στα πόδια μου και αγωνίζομαι. Οι άξιοι πολεμούνται μέχρι να τους βγουν τα σωθικά, αλλά σε μένα δεν βγήκανε. Δεν βγάζω φλύκταινες όταν ακούω ΕΡΤ και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έκλεισε και με τον τρόπο που έκλεισε και χαίρομαι που ανοίγει ξανά», κατέληξε η δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι, μπορεί να λέει τα καλύτερα για τη δημόσια τηλεόραση, αλλά υπήρχε και η πολύ κακή πλευρά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ειρήνη Νικολοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top