Έλληνας παρουσια��τής για το εγκεφαλικό που έπαθε: «Γλύτωσα στο τσακ. Είμαι και πάλι όρθιος!»

«Στην αρχή δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου»

Έλληνας παρουσιαστής για το εγκεφαλικό που έπαθε: «Γλύτωσα στο τσακ. Είμαι και πάλι όρθιος!»

​Για τον Γολγοθά που έζησε μετά από βαρύτατο εγκεφαλικό που υπέστη μίλησε ο Στάθης Παπούλιας.

Ο παρουσιαστής πριν από περίπου δυο χρόνια αντιμετώπισε ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή:

«Ήμουν σε παραλία με φίλους, με την παρέα μου, και κάναμε διακοπές. Κάποια στιγμή τους λέω ότι θέλω να ξαπλώσω λίγο στην ξαπλώστρα, γιατί αισθάνομαι κουρασμένος. Δεν ένιωσα αδιαθεσία ή κάτι που να με κάνει να ανησυχήσω. Από εκείνη την στιγμή και μετά δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα. Το απόλυτο κενό. Η επόμενη μνήμη μου είναι από το δωμάτιο του νοσοκομείου όταν άνοιξα τα μάτια μου. Οι γιατροί με ενημέρωσαν ότι είχα υποστεί ένα βαρύτατο εγκεφαλικό επεισόδιο και την γλύτωσα στο τσακ. Ευτυχώς που ήταν τότε μαζί μου οι φίλοι μου και φρόντισαν να μεταφερθώ εκτάκτως στο νοσοκομείο».

Πως ήταν όμως η ζωή του μετά το εγκεφαλικό;

«Στην αρχή δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου. Ήμουν συνέχεια στο κρεβάτι. Μετά, σιγά σιγά, με την βοήθεια των γιατρών και την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθώ, κατάφερα να σηκωθώ. Δυστυχώς όπως βλέπετε το δεξί μου χέρι δεν ανταποκρίνεται ιδιαίτερα, το ίδιο και το δεξί μου πόδι… Ακόμα και η ομιλία μου έχει επηρεαστεί. Μπορώ ωστόσο τώρα πια να στέκομαι όρθιος και να περπατάω έστω με δυσκολία».

Δίπλα του είχε δικούς του ανθρώπους, και ελάχιστους από τον χώρο της showbiz:

«Εκτός από τους συγγενείς έχω και κάποιους καλούς φίλους οι οποίοι είναι στο πλάι μου. Άλλοι μου τηλεφωνούν συχνά για να δουν πως είμαι και πως τα πάω. Μην φανταστείς όμως ότι είναι πολλοί. Είναι κυρίως τέσσερα-πέντε παιδιά που ήταν πίσω από τις κάμερες στο Alter και συνεχίζουν να ενδιαφέρονται. Ξέρω πολύ καλά πως είναι ο χώρος αυτός. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top