Περνάει στον τελικό της Eurovision η Κύπρος; ΔΕΙΤΕ τα προγνωστικά!

Απόψε ο β’ ημιτελικός της διοργάνωσης

Την «μάχη» της για μία από τις 10 θέσεις που απομένουν στον τελικό της 60ης Eurovision δίνει απόψε, στις 22:00, η Κύπρος, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, διαγωνίζεται στον β’ ημιτελικό, κόντρα σε μερικά από τα φαβορί!

Ο Γιάννης Καραγιάννης και η ατμοσφαιρική μπαλάντα «One Thing I Should Have Done» θα ανέβουν στη σκηνή του «Wiener Stadhalle» λίγο πριν το φινάλε του διαγωνιστικού μέρους, καθώς εμφανίζονται 15οι σε σύνολο 17 χωρών, ενώ η αγωνία θα λάβει τέλος λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Τα προγνωστικά είναι ευνοϊκά για την Κύπρο, αφού την θέλουν να προκρίνεται στον τελικό του Σαββάτου. Το «εισιτήριο» αναμένεται επίσης να πάρουν οι Σουηδία, Νορβηγία, Σλοβενία, Αζερμπαϊτζάν, Λετονία, Ισραήλ, Λιθουανία, Ισλανδία και Πολωνία. Μαυροβούνιο, Μάλτα, Ελβετία, Πορτογαλία, Τσεχία, Ιρλανδία και Σαν Μαρίνο εκτιμάται ότι δεν θα περάσουν στην μεγάλη βραδιά.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ψηφίσει στον αποψινό ημιτελικό, καθώς δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι διαγωνιζόμενες χώρες και οι Γ��ρμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία, από τις συνολικά επτά χώρες που πάνε κατευθείαν στον τελικό.

Δείτε στο βίντεο την δεύτερη πρόβα της Κύπρου στη σκηνή της Eurovision

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top