Η Έλενα Τσαβαλιά απαντά στις φήμες για χωρισμό από το Σεφερλή!

Πώς σχολιάζει όσα γράφονται για τη σχέση τους

Η Έλενα Τσαβαλιά απαντά στις φήμες για χωρισμό από το Σεφερλή!

Σε όσα γράφονται για τη σχέση της με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τις φήμες για διαζύγιο, αναφέρεται σε συνέντευξή της η Έλενα Τσαβαλιά!

«Όλη αυτή την ιστορία για τη σχέση μου με το Μάρκο την ακούω τα τελευταία δύο – τρία χρόνια. Δεν ξέρω γιατί αναπαράγουν συνέχεια αυτό το θέμα. Ενδεχομένως γιατί δεν έχουν άλλη είδηση. Όταν μια σχέση βαίνει καλώς, πρέπει να στραβώσει για κάποιους. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση. Ίσως ορισμένοι άνθρωποι δεν αντέχουν να είναι όλα καλά στη ζωή των άλλων», απαντά η ηθοποιός – παρουσιάστρια όταν την ρωτούν για τις φήμες που τους θέλουν να ζουν συμβατικά.

Τονίζοντας πως δεν την ενοχλούν αυτά που λέγονται, καθώς το αν θα δώσει ή όχι βάση σε κάτι εξαρτάται πάντα από το ποιος το λέει και γιατί, η Έλενα συνεχίζει: «δεν με σοκάρει όλο αυτό, ούτε με εντυπωσιάζει. Με στενοχωρεί, όμως, που οι άνθρωπο ψάχνουν να βρουν κάτι στραβό, κάτι κακό».

Όσο για τις φήμες περί διαζυγίου;
«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μας δουν χωρισμένους. Ξέρεις κάτι, αν επαναλαμβάνεις συνεχώς μια ιστορία που κυκλοφορεί ως φήμη και δεν αποδειχτεί τελικά αυτό που ισχυρίζεσαι, η δική σου αξιοπιστία είναι αυτή που θα υποστεί πλήγμα», τονίζει η ίδια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top