Η ώρα της εκδίκηση για τον Κουζέι έφτασε!

Όλες οι εξελίξεις στο «Kuzey Guney» του Star

Η ώρα της εκδίκηση για τον Κουζέι έφτασε!

Στον Κουζέι που παίρνει εκδίκηση για τον θάνατο του Αλί επικεντρώνονται οι εξελίξεις του διπλού επεισοδίου της Πέμπτης στο «Kuzey Guney», της σειράς που προβάλλεται από το Star καθημερινά, στις 08:00.

Η οικογένεια Σινάνερ δε φαίνεται να παίρνει στα σοβαρά την απόφαση του Μπαρίς να παντρευτεί την Τζεμρέ. Κανείς στην οικογένεια δεν πιστεύει ότι ο Μπαρίς είναι τόσο επιπόλαιος ώστε να κάνει αυτόν το γάμο, μέχρι τη στιγμή, που μαθαίνουν ότι ήδη έχει οριστεί η ημερομηνία. Η είδηση του γάμου της πρώην μνηστής του καθώς και του μεγάλου έρωτα του αδελφού του, αναμφισβήτητα επηρεάζει και τον Γκιουνέι. Είναι αποφασισμένος να αποτρέψει αυτόν τον γάμο. Γνωρίζει πως μόνο ο Κουζέι μπορεί να τον εμποδίσει και θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο του.

Στη συνέχεια, η ώρα της εκδίκησης για τον Κουζέι έφτασε! Ο Κουζέι τελικά έρχεται αντιμέτωπος με τον Φερχάτ και κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Αλί. Το σχέδιο της Ζεϊνέπ λειτουργεί. Ούτε ο Κουζέι, ούτε κανείς άλλος, μπορεί να εμποδίσει τον γάμο της Τζεμρέ με τον Μπαρίς. Η Τζεμρέ περιμένει τον Κουζέι μέχρι και την τελευταία στιγμή αλλά η απόφασή της να παντρευτεί, αποδεικνύει ότι είναι αδύνατον να προχωρήσει η σχέση της με τον Κουζέι. Πλέον η Τζεμρέ είναι σύζυγος του Μπαρίς. Ο Κουζέι θέλει να ξεσπάσει στον Γκιουνέι. Ο Κουζέι δεν μπορεί να βρει καταφύγιο πουθενά. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον πόνο του με γροθιές. Ο Γκιουνέι από την άλλη ζητάει εξηγήσει από τη Ζεϊνέπ χωρίς να χάσει χρόνο. Η Εμπρού είναι αποφασισμένη να κάνει τον Μπαρίς να πληρώσει για το λάθος του και δίνει μια εντολή στους δικηγόρους της…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top