Πώς σχολίασε η παρέα της εκπομπής «Μία» το μαγιό της Γερμανού!

Δίχασε η καλοκαιρινή φωτογράφηση της παρουσιάστριας

Πώς σχολίασε η παρέα της εκπομπής «Μία» το μαγιό της Γερμανού!

Διχασμένη άφησε την παρέα της εκπομπής «Μία» η φωτογράφηση της Ναταλίας Γερμανού με μαγιό, καθώς οι συντελεστές και οι καλεσμένοι διατύπωσαν διαφορετικές γνώμες για τις πόζες που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχουν «ανάψει φωτιές»!

Τα σχόλια έδωσαν και πήραν αμέσως μόλις ο Δημήτρης Μηλιόγλου (ο οποίος ανέλαβε την εκπομπή καθώς η Τατιάνα Στεφανίδου απουσίαζε λόγω της στάσης εργασίας της ΕΣΗΕΑ) παρουσίασε το θέμα.

«Η ποια είναι αυτή; Ε, όχι, παιδιά, αυτή δεν είναι η Ναταλία! Από λαιμό και πάνω είναι, από λαιμό και κάτω, δεν είναι!», είπε ο δημοσιογράφος του star.gr Βαγγέλης Θεοδώρου, προσθέτοντας ότι έχει δει πολλές φορές την παρουσιάστρια από κοντά και δεν έχει τέτοιο κορμί. «Δεν λέω ότι φταίει η Ναταλία, αλλά το παράκαναν με το ρετούς», πρόσθεσε, για να του απαντήσει η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά από το «ΦΜ Live» ότι δεν αποκλείεται μία 50χρονη να είναι τόσο καλλίγραμμη.

Το ότι η Ναταλία έχει πολύ όμορφη σιλουέτα και πως σε όλα τα περιοδικά γίνεται photoshop, υποστήριξε η διευθύντρια της ιστοσελίδας fthis, ενώ η Ιλιένια Ουίλιαμς συντάχθηκε με την άποψη του υπερβολικού ρετούς και πρόσθεσε ότι οι εν λόγω πόζες δεν συνάδουν με την Ναταλία: «ένας άνθρωπος με το επαγγελματικό προφίλ της Ναταλίας και στην ηλικία της, δεν έχει ανάγκη να φωτογραφηθεί έτσι, ούτε να αποδείξει τίποτα με αυτές τις πόζες».

Δείτε στο βίντεο τα σχόλια της εκπομπής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top