ΔΕΙΤΕ τη φωτογράφηση της Γερμανού με μπικίνι που άναψε «φωτιές»!

Πόσο… photoshop χωράει ένα κορμί;

ΔΕΙΤΕ τη φωτογράφηση της Γερμανού με μπικίνι που άναψε «φωτιές»!

​Χαμό στα social media, αλλά και στις εκπομπές, προκάλεσε η φωτογράφηση της Ναταλίας Γερμανού με μπικίνι, όπου το ρετούς πάει «σύννεφο»!

Η παρουσιάστρια ποζάρει στο περιοδικό «Hello» και μιλά, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον χρόνο και την προσωπική της ζωής. Μεταξύ των φωτογραφιών υπάρχουν και μερικές στις οποίες η Ναταλία φορά μαγιό και στήνεται στην αμμουδιά με στυλ μοντέλου, δείχνοντας ότι αν και 50άρα παραμένει καλλίγραμμη, βάζοντας κάτω (με την βοήθεια του ρετούς, φυσικά) πολλές 20άρες.

germanounatalia.jpg

«Αυτό που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή είναι ένας άνδρας ο οποίος θα συγκινήσει με σεισμικές δονήσεις τον εγκέφαλό μου», σημειώνει η Ναταλία και προσθέτει «έχω ζήσει ωραία πράγματα αλλά, όχι, δεν τα έχω ζήσει όλα».

Κι αν ακόμα αναρωτιέσαι πώς (και αν) έχει τόσο αψεγάδιαστο κορμί μια 50άρα, η ίδια υποστηρίζει ότι έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο που περνά και καταλήγει: «η μάχη με τον χρόνο είναι μια χαμένη μάχη. Και αν τον πολεμήσεις με όπλα περίεργα, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γελοιοποιήσεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να γίνεις μια παραμορφωμένη εικόνα του εαυτού σου».

Οπότε, σου κάνουν photoshop και ξεμπερδεύεις δηλαδή!

germanounatalia1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top