Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Έκλαιγα σαν μωρό! Δεν μπορούσα να σταματήσω!»

«Θα κάνουμε ακόμα πιο περήφανη την Ελλάδα στον τελικό!»

Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Έκλαιγα σαν μωρό! Δεν μπορούσα να σταματήσω!»

​Ότι ξέσπασε σε κλάματα σαν… μωρό αποκάλυψε στην κάμερα του Star η Μαρία Έλενα Κυριάκου αμέσως μετά την πρόκριση της στον τελικό της Eurovision.

(φώτο από Eurovision TV)

_AP57685.jpg
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως η συγκίνηση της ήταν τόση, που «άρχισα να κλαίω όπως το μωρό. Περπατούσα και έκλαιγα από το green room μέχρι την σκηνή. Δεν μπορούσα να το σταματήσω και να το ελέγξω όλο αυτό. Δεν το περίμενα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί. Όταν ανακοίνωναν τις χώρες και δεν έλεγαν την Ελλάδα με έπιασε άγχος και λέω “τι γίνεται εδώ!” και μόλις άκουσα το όνομα της χώρας μας εκεί δάκρυσα».

(φώτο από Eurovision TV)

_AP57702.jpg
Μιλώντας για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου δεν έκρυψε πως:

(φώτο από Eurovision TV)

_AP57701.jpg
«Θέλουμε μια καλή θέση. Μακάρι να βγούμε πρώτοι. Το ξέρω ότι η κυβέρνηση δεν το θέλει γιατί θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να κάνει τον διαγωνισμό, αλλά αυτό που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι η Ελλάδα έχει δυνατό εθελοντικό πνεύμα και ανά πάσα στιγμή θα μπορέσει να υποστηρίξει τον διαγωνισμό. Χαίρομαι πάρα πολύ που περάσαμε και εύχομαι να κάναμε περήφανη την Ελλάδα. Θα την κάνουμε ακόμα πιο περήφανη στον τελικό που θα πάρουμε μια καλή θέση. Θέλουμε μια καλή θέση!»

ΔΕ��ΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top