Τα συγχαρητήρια της Αρετής Κοσμίδου στην Μαρία Έλενα Κυριάκου για την Eurovision

Μπορεί για το «Voice 1» να μην την συνεχάρη, αλλά επανόρθωσε με τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού

Τα συγχαρητήρια της Αρετής Κοσμίδου στην Μαρία Έλενα Κυριάκου για την Eurovision

​Και εκεί που είχαμε μείνει στην ιδέα ότι οι σχέσεις της Μαρίας Έλενας Κυριάκου με την Αρετή Κοσμίδου δεν είναι και οι καλύτερες, μια φώτο της 17χρονης πρώην παίκτριας του «Voice 1» στο Instagram ήρθε να τα ανατρέψει όλα!

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, η Αρετή Κοσμίδου εκθείασε την εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στον α΄ημιτελικό της Eurovision, ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο την στιγμή που ερμηνεύει το«One Last Breath», το οποίο συνόδευσε με το σχόλιο:

Untitled.jpg
«F*cking Godess» δηλαδή (σε πολύ ελεύθερη μετάφραση), «και γαμ* τις θεές!», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πει ότι η πρώην συμπαίκτρια της τα έδωσε όλα on stage.

Έχει ο καιρός γυρίσματα αν σκεφτεί κανείς ότι προ μηνών, οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες, αφού η Μαρία Έλενα Κυριάκου είχε βγει και είχε πει ότι η Αρετή δεν την συνεχάρη για την νίκη της στο «Voice», με την νεαρή παίκτρια στη συνέχεια να απαντά πως «εγώ δεν είμαι από την Κύπρο για να με βοηθήσει το κράτος. Είχα άλλα θέματα να αντιμετωπίσω. Μετά τον τελικό με παράτησαν πάνω στη σκηνή κι ένιωσα πάρα πολύ άσχημα», δήλωση την οποία στη συνέχεια «μάζεψε» με ανάρτηση της στο Facebook.

Περασμένα ξεχασμένα όλα αυτά όμως, καθώς με αυτή της την κίνηση, η Αρετή έδειξε ανωτερότητα αλλά και ωριμότητα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top