ΑΥΤΟΙ είναι οι αντίπαλοί μας στη Eurovision - τι λένε τα προγνωστικά!

Στην τελική ευθεία για τον α’ ημιτελικό

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα: σε λίγες ώρες, στις 22:00, τα φώτα στο «Wiener Stadhalle» της Βιέννης θα ανάψουν και η Μαρία Έλενα Κυριάκου θα «παλέψει» με άλλες 15 χώρες για την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό της 60ης Eurovision! Τα προγνωστικά θεωρούν ότι θα προκριθούμε, ενώ οι κριτικές επιτροπές έχουν ήδη αρχίσει να ψηφίζουν και απομένει η ετυμηγορία των τηλεθεατών.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Ελλάδα θα ανέβει στη σκηνή έκτη κατά σειρά, μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλλειμα και πριν την Εσθονία, ενώ το διαγωνιστικό κομμάτι θα αρχίσει με την Μολδαβία και θα ολοκληρωθεί με τη Γεωργία.

Οι 10 χώρες που θα πάρουν το «εισιτήριο» για τον τελικό (όπως θα προκύψουν μετά την ψηφοφορία των επιτροπών και του κοινού, σε ποσοστό 50 -50) θα ανακοινωθούν λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυ��τα. Οι κριτικές επιτροπές των χωρών που συμμετέχουν στον ημιτελικό, καθώς και της Ισπανίας, της Αυστρίας, της Γαλλίας και της Αυστραλίας, άρχισαν να ψηφίζουν μετά την πρόβα τζενεράλε της Δευτέρας, ενώ οι γραμμές για το televoting θα ανοίξουν μετά την παρουσίαση και των 16 τραγουδιών (θυμίζουμε πως οι κάτοικοι μιας χώρας δεν μπορούν να ψηφίσουν την συμμετοχή τους, άρα όσοι μένουν στην Ελλάδα δεν μπορούν να επιλέξουν την Μαρία Έλενα Κυριάκου).

«Νιώθω ότι θα προκριθούμε σήμερα και, μάλιστα, σε καλή θέση. Εκπροσωπώ την Ελλάδα και θέλω να την βγάλω ασπροπρόσωπη. Η Ελλάδα περιμένει τα καλύτερα από εμένα και γι’ αυτό θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, δεν με νοιάζει ούτε η κούραση, ούτε τίποτα», δήλωσε, αποκλειστικά στην εκπομπή «Μία», η Μαρία Έλενα Κυριάκου, καθ’ οδόν για το στάδιο και την τελική πρόβα.

Τα προγνωστικά, στα οποία έχουμε ήδη κάνει εκτενή αναφορά με παλιότερη ανάρτησή μας, θεωρούν ότι οι χώρες που θα προκριθούν απόψε θα είναι οι Ρωσία, Εσθονία, Ρουμανία, Ελλάδα, Γεωργία, Αρμενία, Βέλγιο, Αλβανία, Λευκορωσία και Ουγγαρία.

Τα τραγούδια που διαγωνίζονται απόψε είναι (με σειρά εμφάνισης):

1. Μολδαβία: «I Want Your Love»
2. Αρμενία: «Face The Shadow»
3. Βέλγιο: «Rhythm Inside»
4. Ολλανδία: «Walk Along»
5. Φινλανδία: «Aina Mun Pitää»
6. Ελλάδα: «One Last Breath»
7. Εσθονία: «Goodbye To Yesterday»
8. ΠΓΔΜ: «Autumn Leaves»
9. Σερβία: «Beauty Never Lies»
10. Ουγγαρία: «Time»
11. Ρωσία: «A Million Voices »
12. Δανία: «The Way You Are»
13. Αλβανία: «I’m Alive»
14. Ρουμανία: «De La Capat/ All Over Again»
15. Γεωργία: «Warrior»

Δείτε στο βίντεο τους αντιπάλους μας, όπως θα εμφανιστούν στη σκηνή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top