Η απάντηση του Λιάγκα στον Σχοινά: «Έχει δίκιο. Δεν του φερθήκαμε σωστά, εκτεθήκαμε!»

Τι είπε ο παρουσιαστής μετά το "κράξιμο" του τραγουδιστή

Η απάντηση του Λιάγκα στον Σχοινά: «Έχει δίκιο. Δεν του φερθήκαμε σωστά, εκτεθήκαμε!»

Την απάντησή του στον Διονύση Σχοινά έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του υποστηρίζοντας πως έχει δίκιο ο τραγουδιστής για το «κράξιμο» που έριξε στο «Πρωινό».

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, o Σχοινάς ξέσπασε μέσω Facebook, επειδή από τη συνέντευξη που έδωσε στη δημοσιογράφο της εκπομπής επιλέχτηκαν συγκεκριμένα κομμάτια και όχι τα άλλα όπου μιλούσε για την δουλειά του, την κρίση στην Ελλάδα και τις εμφανίσεις του.

«Είναι γελοίο να δίνω μισή ώρα συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο για μια τηλεοπτική εκπομπή ,να μιλάω για τη δουλειά μου, για το καινούργιο μου τραγούδι , για τις εμφανίσεις που θα κάνω, για τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, για το τι περνάει η Ελλάδα αυτόν το καιρό και αυτό που επέλεξαν να βάλουν ως τίτλο είναι το αν ήρθε η πρώην μου στο μαγαζί, αν παρεξηγήθηκε η γυναίκα μου και σε ερώτηση αν ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site στην απάντηση μου ” και ποιο παιδί δεν μπαίνει” να βάζουν τίτλο “ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site”. Κρίμα… Κρίμα και ντροπή …» έγραψε εμφανώς εκνευρισμένος και απογοητευμένος ο τραγουδιστής.

Έτσι, με αφορμή το παραπάνω κείμενο ανέφερε ο Λιάγκας από την πλευρά του: «Κάτι κάναμε στον Σχοινά, κάτι πήρε το μάτι μου στο facebook, δεν του φερθήκαμε σωστά. Μας έκραξε χωρίς να το ξέρω γιατί προφανώς ο άνθρωπος μας έδωσε μια συνέντευξη, για να παίξουμε και το καινούργιο του τραγούδι. Εμείς απομονώσαμε -χωρίς να ενημερωθώ εγώ- μόνο κάποια πράγματα που είπε και δεν του παίξαμε το τραγούδι του. Εκτεθήκαμε εμείς. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να δίνει μια συνέντευξη για το καινούριο τραγούδι κι εμείς να μην το παίζουμε».

«Προφανώς έχει δίκιο, να είμαστε κι εμείς κύριοι σαν εκπομπή όταν ο άλλος μας τιμάει. Σας παρακαλώ πολύ! Όταν βγαίνεις και κράζεις τους άλλους πρέπει να κράξουμε και τους εαυτούς μας» πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top