Θρήνος για παίκτρια του «The Voice»: «έχασε» τον πατέρα της πριν τα lives!

Δύσκολες ώρες για 16χρονη από την ομάδα της Ασλανίδου

Θρήνος για παίκτρια του «The Voice»: «έχασε» τον πατέρα της πριν τα lives!

Τραγικό παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε μια 16χρονη από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου πριν αρχίσουν τα lives του «The Voice»: λίγο πριν κυνηγήσει το όνειρό της, «έχασε» τον πατέρα της, ο οποίος είχε μείνει παράλυτος μετά από ατύχημα στη θάλασσα!

Δύσκολες ώρες περνά η Κυριακή Παντελίδου, η τελευταία παίκτρια που πέρασε στις blind auditions. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η 16χρονη Κύπρια ερμήνευσε το «People Help The People» της Birdy και θύμισε, τόσο στους coaches, όσο και σε αρκετούς τηλεθεατές, το φαβορί του πρώτου κύκλου του talent show, την Αρετή Κοσμίδου.

Σύμ��ωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο Βασίλης Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, σε ηλικία 48 ετών, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ η κηδεία του έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα των lives, στα Λατσιά της Λευκωσίας.

«Λατρεύω τον μπαμπά μου! Τον θαυμάζω για όλα όσα έχει περάσει! Θα ήθελα πάρα πολύ να ήταν εδώ, θα ήθελα να τον κάνω περήφανο», δήλωσε η 16χρονη στις blind auditions του «The Voice», όπου αποκάλυψε το ατύχημα του πατέρα της. Παρά το ότι έμεινε παράλυτος, ο 48χρονος, «κυνηγός» ταλέντων στο ποδόσφαιρο, δεν το έβαλε κάτω και, μάλιστα, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την μητέρα της, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, όταν εκείνη πήγε στο σπίτι τους για να δουλέψει…

Σημειώνουμε πως Κυριακή θα διαγωνιστεί στο live της ερχόμενης εβδομάδας.

Δείτε στο βίντεο όσα είχε πει η Κυριακή για τον πάτερα της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top